SportNégy érmet hozott haza a Boxing Gym Vásárhely

2019. augusztus 4., vasárnap
 
Négy érmet hozott haza a Boxing Gym Vásárhely

A kőszegi verseny a dinamikusan fejlődő, már eddig is jelentős hazai és nemzetközi sikereket elért vásárhelyi Boxing Gym öklözői számára hozott szép sikereket.

 

 

 

 

 

 

Összességében nagyszerű eredményekkel és teljesítménnyel, négy éremmel tértek haza Kőszegről a vásárhelyi ökölvívók.

 

Hagyományainkhoz híven a Kőszegi Ostromnapok ostromhétvégéjét megelőzően - augusztus 2-án és 3-án - rendezték meg az Ostrom Kupát a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület szervezésében.

Egyúttal a Nemzetközi Ostrom Kupa a Magyarország-Horvátország ifjúsági válogatott csapattalálkozója volt.

A díszvendég Erdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke

 

A kőszegi verseny a dinamikusan fejlődő, már eddig is jelentős hazai és nemzetközi sikereket elért vásárhelyi Boxing Gym öklözői számára hozott szép sikereket.

 

Ezúttal ellenfél nélkül maradt Kovács Krisztián a Boxing Gym nehézsúlyú bokszolója a 11. Ostrom Kupán Kőszegen, de a többiek ringbe tudtak szállni.

 

Kovács Fanni a tavalyi serdülő bajnokság 48 kg-os országos bajnokát verte, akit az orvos leléptetett, edzője is feladta a mérkőzést.

Tóth Niki élete első nemzetközi mérkőzését vívta egy veszélyes és rutinos osztrák bokszoló ellen. A harmadik menetre felőrölte ellenfelét, és csak pontozással maradt alul.

Rónyai Roland az összes korosztályos válogatottat megjárt, nagyon tapasztalt Jakab Alexet kapta ellenfeléül. Jakabra az első menetben kétszer számoltak, a másodikban Rónyai gyengébben szerepelt, de a harmadikat ismét hozta. A bírók hosszú percekig számolták a pontokat és végül 3:2-re Jakabot hozták győztesnek, kissé értelmetlenül.

 

Kovács Pál, egy volt iráni válogatottat, korábbi ázsiai bajnoki bronzérmest, most már osztrák versenyzőt kapott a ringben. Az első menet az iráni osztráké volt, a másodikban feléledt Kovács, a harmadikban pedig már le is ültette ellenfelét. A végeredmény nem lehetett kérdéses, Kovács egyhangú győzelmet aratott és immáron készül az ökölvívó világbajnokságra, mint a magyar csapat tagja.

 

A kőszegi túra eredménye így, 2 arany-, egy ezüst- és egy bronzérem a vásárhelyi ökölvívásnak.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Emlékezés az áldozatokra

Emlékezés az áldozatokra

1972 óta világszerte augusztus másodika a roma holokauszt emléknapja. A vásárhelyi katolikus temetőben idén...
Kísérleti jelleggel buszjárat indul Kishomokon

Kísérleti jelleggel buszjárat indul...

Buszjárat terveit osztja meg a lakosokkal a vásárhelyi önkormányzat. A szeptemberben induló járat...
 

És ezt már olvasta?

Kilencvenhatan kaptak 13. havit
Kilencvenhatan kaptak 13. havit Ebéden látta vendégül a vásárhelyi városvezetés a közfoglalkoztatottakat, akiknek köszönetet mondtak a városért végzett munkájukért.
 
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
 
Újra életre kelnek a magazinok oldalai
 Újra életre kelnek a magazinok oldalai 140 varázslatos hazai és nemzetközi enteriőr, nyolc formabontó installáció, egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.
 
Napelempark Vásárhelyen
Napelempark Vásárhelyen Tavasz óta működik a hivatalosan most átadott napelempark azon a területen, amelyet 2017 májusában kapott bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft.
 
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.