BulvárHat ország harminc város

2019. április 14., vasárnap
 
Hat ország harminc város

Ismét növeli szegedi kínálatát Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatója. A FlixBus közvetlen összeköttetéseket indított Münchenbe, Salzburgba és Rosenheimbe.

 

 

 

 

 

 

 

Az új német és osztrák célállomások éjszakai busszal érhetők el, a szegediek heti öt indulási lehetőségből választhatnak. Leghamarabb Salzburgba juthatnak el az utasok, kevesebb mint tíz óra az út távolsági busszal.

 

A FlixBus jelenleg hat országba kínál átszállás nélküli utazási lehetőséget a megyeszékhelyről, Bécs, Pozsony, Prága, Berlin, Szófia vagy Bukarest mellett számos további kisebb város, összesen közel 30 európai település közelíthető meg zöld busszal.

„Európában közel 2000 célállomásra közlekednek FlixBus-ok, ezeknek 40 százaléka 20.000 főnél kisebb település. Magyarországon is része a stratégiánknak, hogy a Budapesten kívüli régiókat minél több szállal a kontinentális hálózatunkhoz kapcsoljuk. A jelenlegi bővítéssel újabb turisztikailag fontos területek válnak elérhetővé szegedi utasainknak, már a nyári főszezon előtt.” – mondta el Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója.

 

A FlixBus 2016 óta bővíti hálózatát Magyarországon, több mint száz európai településre biztosít közvetlen összeköttetést. 2019-ben eddig Horvátország irányába jelentett be jelentős bővítéseket a vállalat, nyáron több mint húsz adriai településre indulnak majd buszok naponta Budapestről, Zágráb felé pedig megduplázza kapacitását a cég júniusig, tizenkét járatot kínál majd naponta.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

Egy győzelem már megvan

Egy győzelem már megvan

Elkezdődött a felsőházi rájátszás a Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld...
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.