BulvárHat ország harminc város

2019. április 14., vasárnap
 
Hat ország harminc város

Ismét növeli szegedi kínálatát Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatója. A FlixBus közvetlen összeköttetéseket indított Münchenbe, Salzburgba és Rosenheimbe.

 

 

 

 

 

 

 

Az új német és osztrák célállomások éjszakai busszal érhetők el, a szegediek heti öt indulási lehetőségből választhatnak. Leghamarabb Salzburgba juthatnak el az utasok, kevesebb mint tíz óra az út távolsági busszal.

 

A FlixBus jelenleg hat országba kínál átszállás nélküli utazási lehetőséget a megyeszékhelyről, Bécs, Pozsony, Prága, Berlin, Szófia vagy Bukarest mellett számos további kisebb város, összesen közel 30 európai település közelíthető meg zöld busszal.

„Európában közel 2000 célállomásra közlekednek FlixBus-ok, ezeknek 40 százaléka 20.000 főnél kisebb település. Magyarországon is része a stratégiánknak, hogy a Budapesten kívüli régiókat minél több szállal a kontinentális hálózatunkhoz kapcsoljuk. A jelenlegi bővítéssel újabb turisztikailag fontos területek válnak elérhetővé szegedi utasainknak, már a nyári főszezon előtt.” – mondta el Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója.

 

A FlixBus 2016 óta bővíti hálózatát Magyarországon, több mint száz európai településre biztosít közvetlen összeköttetést. 2019-ben eddig Horvátország irányába jelentett be jelentős bővítéseket a vállalat, nyáron több mint húsz adriai településre indulnak majd buszok naponta Budapestről, Zágráb felé pedig megduplázza kapacitását a cég júniusig, tizenkét járatot kínál majd naponta.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

Egy győzelem már megvan

Egy győzelem már megvan

Elkezdődött a felsőházi rájátszás a Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld...
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.