SportFelújított pályák a bmx-eseknek

2019. július 20., szombat
 
Felújított pályák a bmx-eseknek

Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg.

 

 

 

 

 

Nagyrészt önkéntes munkával varázsolták újjá a Hódtói Skate Parkot. Az önzetlen önkéntes munkát Márki-Zay Péter polgármester oklevelekkel köszönte meg.

 

A felújított parkot stílszerűen július 20-án délután egy országos versennyel - IV.Hód Bike Festtel -avatták fel.

 

A Hódmezővásárhely BMX Riders és az Alföldi Kerekesek Egyesülete által szervezett extrém bmx és MTB versenyre  6 kategóriában lehetett benevezni.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen

Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen

A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi...
A szezon fele még hátra van

A szezon fele még hátra van

A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági...
 

És ezt már olvasta?

Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián, a kétnapos Fesztivál-kupán.
 
Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.