SportVásárhelyi siker a bajnokság második napján

2015. november 12., csütörtök
 
Vásárhelyi siker a bajnokság második napján

A héten Százhalombatta lett a magyar úszósport fővárosa. Elkezdődött a 12. Rövidpályás Országos Bajnokság a Kiss László Sportuszodában.

 

 

 

 

 

November 11-től szombatig tart a bajnokság, amelyen a Hód Úszó SE. 17 fővel vesz részt. A verseny második napján a délutáni program első versenyszámában a 4x50 m MIX gyorsváltóban rögtön megalapozták a jó szereplést a vásárhelyi úszók, ugyanis kiváló versenyzéssel a 4. helyen végeztek. A váltó tagjai: Inic Maksim, Kendi Csaba, Szentkereszty Cecília, Kerecsen Gerle

Az 50 m mellúszás versenyszámban Szabó Tamás 4., Kendi Csaba 8. helyezett lett.

 

100 m háton Winkler Máté 5.,  100 m mellen Kerecsen Gerle 7. helyen ért célba.

 

A nap végén megszületett a Hód Úszó SE első érmes helyezése is, a 4x50 méteres férfi vegyesváltó a 3. helyen végzett. A váltó tagjai: Winkler Máté, Szabó Tamás, Inic Maksim és Morotvánszki Dániel.

 

A bajnokságon valamennyi hazai élversenyző részt vesz, azaz igazi világsztárokat láthatnak a 25 méteres medencében. Többek között Cseh László, Gyurta Dániel, Verrasztó Dániel, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll.

Az eseményt - történetében először élőben közvetíti az m4 csatorna. A szombati versenynapot felvételről adják este.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Újabb frissítés: 17 óra: Az UEFA nem engedélyezi a halasztást. Lesz meccs! 11. 12. 16 óra:...
Háborog a fél ország, a másik fele meg elégedett

Háborog a fél ország, a másik fele meg...

Sok vásárhelyi iskolásnál is tolltartó-tartozék lett a sótartó, de a menzakajára az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.
 
Előléptetés
Előléptetés Rendőr vezérőrnaggyá léptették elő a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.
 
Országos vetélkedő Wallenbergről az Emlékpontban
Országos vetélkedő Wallenbergről az Emlékpontban A hódmezővásárhelyi Emlékpont, a Magyar Tragédia 1944 Kiállítóhely és a zsinagóga adott otthont a regionális fordulónak. Képekkel!
 
Aggodalomra nincs ok
Aggodalomra nincs ok Több ezer vásárhelyit érint a Centrum-Kábel megszűnése. A céget a UPC vette meg, amely igen kedvező ajánlattal él, sőt 2 hónapig fizetni sem kell.
 
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit A Délmagyarországnál szerda délelőtt egy értekezleten bejelentették, hogy távoznia kell a lap főszerkesztőjének és az helyettesének is.
 
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden A hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének 1956-os témájú kiállításán új könyvét is bemutatta. 
 
Ismét ledől az Iván szobor
Ismét ledől az Iván szobor Idén nem lesz koszorúzás, hanem azt szeretnék, ha egy-egy szál virággal emlékezik a város az 56-os áldozatokra. Fáklyás felvonulás, fényfestés.