SportVásárhelyi siker a bajnokság második napján

2015. november 12., csütörtök
 
Vásárhelyi siker a bajnokság második napján

A héten Százhalombatta lett a magyar úszósport fővárosa. Elkezdődött a 12. Rövidpályás Országos Bajnokság a Kiss László Sportuszodában.

 

 

 

 

 

November 11-től szombatig tart a bajnokság, amelyen a Hód Úszó SE. 17 fővel vesz részt. A verseny második napján a délutáni program első versenyszámában a 4x50 m MIX gyorsváltóban rögtön megalapozták a jó szereplést a vásárhelyi úszók, ugyanis kiváló versenyzéssel a 4. helyen végeztek. A váltó tagjai: Inic Maksim, Kendi Csaba, Szentkereszty Cecília, Kerecsen Gerle

Az 50 m mellúszás versenyszámban Szabó Tamás 4., Kendi Csaba 8. helyezett lett.

 

100 m háton Winkler Máté 5.,  100 m mellen Kerecsen Gerle 7. helyen ért célba.

 

A nap végén megszületett a Hód Úszó SE első érmes helyezése is, a 4x50 méteres férfi vegyesváltó a 3. helyen végzett. A váltó tagjai: Winkler Máté, Szabó Tamás, Inic Maksim és Morotvánszki Dániel.

 

A bajnokságon valamennyi hazai élversenyző részt vesz, azaz igazi világsztárokat láthatnak a 25 méteres medencében. Többek között Cseh László, Gyurta Dániel, Verrasztó Dániel, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll.

Az eseményt - történetében először élőben közvetíti az m4 csatorna. A szombati versenynapot felvételről adják este.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Újabb frissítés: 17 óra: Az UEFA nem engedélyezi a halasztást. Lesz meccs! 11. 12. 16 óra:...
Háborog a fél ország, a másik fele meg elégedett

Háborog a fél ország, a másik fele meg...

Sok vásárhelyi iskolásnál is tolltartó-tartozék lett a sótartó, de a menzakajára az...
 

És ezt már olvasta?

Évezredes üzenetek az ember bőrén
Évezredes üzenetek az ember bőrén Megdöbbentő érdekességeket árul el a Határtalan Régészet frissen megjelent, őszi lapszáma a tetoválás történetéről, régészeti oldaláról.
 
Újabb vásárhelyi szakképző újult meg
Újabb vásárhelyi szakképző újult meg Jelentős fejlesztési folyamat fejeződött be nemrég a HSZ Centrumhoz tartozó Kalmár Zsigmond Szakgimnázium és Szakközépiskolában.
 
A Nagy Háború emlékei a vásárhelyi gimnáziumban
A Nagy Háború emlékei a vásárhelyi gimnáziumban A Meritum Egyesület Elfeledett hőseink című megyei, történelmi ismeretterjesztő vándorkiállítása a Németh László iskolába érkezik.
 
Idén még nem kapott TAO pénzt a HFC
Idén még nem kapott TAO pénzt a HFC Az elmúlt hetekben minden korosztályt tekintve elrajtolt a futballszezon a vásárhelyi FC számára is. Az egyesület gazdálkodását viszont hátráltatja a támogatók hiánya.
 
Vásárhelyen is lendületben az Európai Mobilitás
Vásárhelyen is lendületben az Európai Mobilitás Európai Mobilitás Hét vásárhelyi programjai vasárnap kezdődtek a Kása erdei játékos gyalogtúrával, hétfőn pedig az óvodások lepték el a Kodály játszóteret. Képekkel
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Szép győzelem idegenben
Szép győzelem idegenben A Kosársuli az értékesített helyzetekhez remek védekezés, lepattanózás és kiváló csapatösszhang társult.