SportVásárhelyi siker a bajnokság második napján

2015. november 12., csütörtök
 
Vásárhelyi siker a bajnokság második napján

A héten Százhalombatta lett a magyar úszósport fővárosa. Elkezdődött a 12. Rövidpályás Országos Bajnokság a Kiss László Sportuszodában.

 

 

 

 

 

November 11-től szombatig tart a bajnokság, amelyen a Hód Úszó SE. 17 fővel vesz részt. A verseny második napján a délutáni program első versenyszámában a 4x50 m MIX gyorsváltóban rögtön megalapozták a jó szereplést a vásárhelyi úszók, ugyanis kiváló versenyzéssel a 4. helyen végeztek. A váltó tagjai: Inic Maksim, Kendi Csaba, Szentkereszty Cecília, Kerecsen Gerle

Az 50 m mellúszás versenyszámban Szabó Tamás 4., Kendi Csaba 8. helyezett lett.

 

100 m háton Winkler Máté 5.,  100 m mellen Kerecsen Gerle 7. helyen ért célba.

 

A nap végén megszületett a Hód Úszó SE első érmes helyezése is, a 4x50 méteres férfi vegyesváltó a 3. helyen végzett. A váltó tagjai: Winkler Máté, Szabó Tamás, Inic Maksim és Morotvánszki Dániel.

 

A bajnokságon valamennyi hazai élversenyző részt vesz, azaz igazi világsztárokat láthatnak a 25 méteres medencében. Többek között Cseh László, Gyurta Dániel, Verrasztó Dániel, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll.

Az eseményt - történetében először élőben közvetíti az m4 csatorna. A szombati versenynapot felvételről adják este.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Újabb frissítés: 17 óra: Az UEFA nem engedélyezi a halasztást. Lesz meccs! 11. 12. 16 óra:...
Háborog a fél ország, a másik fele meg elégedett

Háborog a fél ország, a másik fele meg...

Sok vásárhelyi iskolásnál is tolltartó-tartozék lett a sótartó, de a menzakajára az...
 

És ezt már olvasta?

Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán Vásárhelyi középiskolás diákcsoportok ismerkedtek a helyi zsidóság első világháború előtti életével és a helyi zsidó férfiak frontszolgálatával. Képekkel.
 
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete újabb ivartalanítási akciót szervez a városban. Csakúgy mint korábban, most is egy svájci alapítvány jóvoltából végezheti az akciót.
 
Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.