SportVásárhelyi siker a bajnokság második napján

2015. november 12., csütörtök
 
Vásárhelyi siker a bajnokság második napján

A héten Százhalombatta lett a magyar úszósport fővárosa. Elkezdődött a 12. Rövidpályás Országos Bajnokság a Kiss László Sportuszodában.

 

 

 

 

 

November 11-től szombatig tart a bajnokság, amelyen a Hód Úszó SE. 17 fővel vesz részt. A verseny második napján a délutáni program első versenyszámában a 4x50 m MIX gyorsváltóban rögtön megalapozták a jó szereplést a vásárhelyi úszók, ugyanis kiváló versenyzéssel a 4. helyen végeztek. A váltó tagjai: Inic Maksim, Kendi Csaba, Szentkereszty Cecília, Kerecsen Gerle

Az 50 m mellúszás versenyszámban Szabó Tamás 4., Kendi Csaba 8. helyezett lett.

 

100 m háton Winkler Máté 5.,  100 m mellen Kerecsen Gerle 7. helyen ért célba.

 

A nap végén megszületett a Hód Úszó SE első érmes helyezése is, a 4x50 méteres férfi vegyesváltó a 3. helyen végzett. A váltó tagjai: Winkler Máté, Szabó Tamás, Inic Maksim és Morotvánszki Dániel.

 

A bajnokságon valamennyi hazai élversenyző részt vesz, azaz igazi világsztárokat láthatnak a 25 méteres medencében. Többek között Cseh László, Gyurta Dániel, Verrasztó Dániel, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll.

Az eseményt - történetében először élőben közvetíti az m4 csatorna. A szombati versenynapot felvételről adják este.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Újabb frissítés: 17 óra: Az UEFA nem engedélyezi a halasztást. Lesz meccs! 11. 12. 16 óra:...
Háborog a fél ország, a másik fele meg elégedett

Háborog a fél ország, a másik fele meg...

Sok vásárhelyi iskolásnál is tolltartó-tartozék lett a sótartó, de a menzakajára az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.
 
Még halálukban is összetartoznak
Még halálukban is összetartoznak

Vajon a sírban miért van egymás felé fordított fejjel a nő és a férfi? Szenzációs és nagyjelentőségű leletek Kopáncsnál. Nézze meg a feltárás képeit!

 
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen lesz a megyében először olyan ügyfélszolgálat a Kormányhivatalban, ahol az állami szolgáltatások köre a NAV ügyeintézéssel bővül.
 
Menő menza a Varga Tamás iskolában
Menő menza a Varga Tamás iskolában Pályázati projekt indul az iskolában, az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek elsajátítása, az étkezéssel kapcsolatos szemléletformálás jegyében.
 
Állandó kiállítás Vásárhelyről
Állandó kiállítás Vásárhelyről A város történetét bemutató új állandó kiállítás nyílt a Tornyai János Múzeumban Évszázadok a Hód tó partján - Houdtól Újvárosig címmel pénteken.
 
Hol a legjobb élni 2017-ben?
Hol a legjobb élni 2017-ben? Melbourne maradt a világ legélhetőbb helye 2017-ben is. A második legjobb hely a szomszédunkban van, Budapest helyezése javult tavalyhoz képest.