SportVásárhelyi siker a bajnokság második napján

2015. november 12., csütörtök
 
Vásárhelyi siker a bajnokság második napján

A héten Százhalombatta lett a magyar úszósport fővárosa. Elkezdődött a 12. Rövidpályás Országos Bajnokság a Kiss László Sportuszodában.

 

 

 

 

 

November 11-től szombatig tart a bajnokság, amelyen a Hód Úszó SE. 17 fővel vesz részt. A verseny második napján a délutáni program első versenyszámában a 4x50 m MIX gyorsváltóban rögtön megalapozták a jó szereplést a vásárhelyi úszók, ugyanis kiváló versenyzéssel a 4. helyen végeztek. A váltó tagjai: Inic Maksim, Kendi Csaba, Szentkereszty Cecília, Kerecsen Gerle

Az 50 m mellúszás versenyszámban Szabó Tamás 4., Kendi Csaba 8. helyezett lett.

 

100 m háton Winkler Máté 5.,  100 m mellen Kerecsen Gerle 7. helyen ért célba.

 

A nap végén megszületett a Hód Úszó SE első érmes helyezése is, a 4x50 méteres férfi vegyesváltó a 3. helyen végzett. A váltó tagjai: Winkler Máté, Szabó Tamás, Inic Maksim és Morotvánszki Dániel.

 

A bajnokságon valamennyi hazai élversenyző részt vesz, azaz igazi világsztárokat láthatnak a 25 méteres medencében. Többek között Cseh László, Gyurta Dániel, Verrasztó Dániel, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll.

Az eseményt - történetében először élőben közvetíti az m4 csatorna. A szombati versenynapot felvételről adják este.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Kecskés Ákos a válogatott kezdő csapatában

Újabb frissítés: 17 óra: Az UEFA nem engedélyezi a halasztást. Lesz meccs! 11. 12. 16 óra:...
Háborog a fél ország, a másik fele meg elégedett

Háborog a fél ország, a másik fele meg...

Sok vásárhelyi iskolásnál is tolltartó-tartozék lett a sótartó, de a menzakajára az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Élőflórás vitaminnal a betegségek ellen és a jobb teljesítményért
Élőflórás vitaminnal a betegségek ellen és a jobb teljesítményért Bán Sándor: Óriási segítség a tehetséges gyerekeink kibontakoztatásában, hogy egy vállalat vitaminokkal, modern felszerelésekkel segíti a clubot.
 
Emlékezés a kommunizmus áldozataira
Emlékezés a kommunizmus áldozataira Kiállítással, könyv- és filmbemutatóval, rendhagyó történelemórákkal emlékeznek a kommunizmus áldozataira Hódmezővásárhelyen, az Emlékpontban.
 
Átadták a Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat
Átadták a Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat A díjazott a Legrand cégcsoport magyarországi leányvállalatának ipari igazgatója volt, 2014 óta annak vezérigazgatója lett.
 
Egy ötlet, ami jól jöhet
Egy ötlet, ami jól jöhet Ha a képen látható megoldás nem megy, akkor érdemes egy kerékpárlakatot beszerezni, de nem akármilyet. Vannak a szakembereknek ötletei.
 
Alkoss, mert tudsz!
Alkoss, mert tudsz! Hihetetlen, de majdnem mindenkinek vannak a fiókjában versek, forgatókönyvek, rajzocskák, amiket soha senkinek nem mert megmutatni.
 
Hogy születtek a cég- és terméknevek?
Hogy születtek a cég- és terméknevek? Mindennap látjuk, használjuk, mégsem igazán tudjuk a nevük honnan ered? A Google, a Twitter és a többiek nevét gyakorlatilag minden felhasználó ismeri. A történetüket kevésbé.
 
A gránátalma jótékony hatása – Székbíró Zsuzsanna ajánlásával
A gránátalma jótékony hatása – Székbíró Zsuzsanna ajánlásával Új, állandó rovatunkban a hódmezővásárhelyi természetgyógyász, több évtizedes tapasztalatait, gondolatait osztja meg olvasóinkkal.