SportVásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

2019. május 28., kedd
 
Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Ismét győzött Kovács Fanni a Junior Ökölvívó Európa-bajnokságon. Már biztosan éremmel tér haza Vásárhelyre.

 

 

 

 

 

 

A Boxing Gym Vásárhely kiválósága – Kovács Fanni - keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Boksz EB-n.

Hétvégén kezdődött a romániai Galatiban a Junior Ökölvívó EB, amelyen pár magyar leány között a Boxing Gym Vásárhely kiválósága, Kovács Fanni junior női 46 kg-os súlycsoportban képviseli Magyarországot

Fanni első mérkőzésén már remekelt, a román Maria Alce Baralia-val szemben fölényes győzelmet aratott, ellenfelére kétszer is rászámoltak.

 

Két nap pihenő után, kedden délután kettőkor már a legjobb 8 között, az elődöntőbe jutásért szállt ringbe. Kemény ellenfelet kapott az ír Marie Quilligan személyében. Fanni kiválóan bokszolva, fegyelmezetten, sok szép, tiszta találattal hozta a mérkőzést és pontozásos győzelmet aratott.

 

A döntőbe jutásért egy angol lánnyal, - érdekesség, hogy eddig csupa „Mária” keresztnevű - versenyzővel hozta őt össze a sors az EB-n, Shelby-Marie Lee-vel bokszol.

 

Mindez azt jelenti, a Boxing Gym Vásárhelynek Fanni két győzelmével megvan története első két EB győzelme is, de azt is biztos, hogy Kovács Fanni biztosan valamilyen éremmel tér haza majd Vásárhelyre, melynek már csak színe kérdéses.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó...

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91....
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák

Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi...

A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási...
 

És ezt már olvasta?

Kilencvenhatan kaptak 13. havit
Kilencvenhatan kaptak 13. havit Ebéden látta vendégül a vásárhelyi városvezetés a közfoglalkoztatottakat, akiknek köszönetet mondtak a városért végzett munkájukért.
 
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
 
Újra életre kelnek a magazinok oldalai
 Újra életre kelnek a magazinok oldalai 140 varázslatos hazai és nemzetközi enteriőr, nyolc formabontó installáció, egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.
 
Napelempark Vásárhelyen
Napelempark Vásárhelyen Tavasz óta működik a hivatalosan most átadott napelempark azon a területen, amelyet 2017 májusában kapott bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft.
 
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.