SportVásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

2019. május 29., szerda
 
Vásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron, a Bregyó Közi Atlétikai Centrumban a Diákolimpia Országos Döntőit.

 

 

 

 

 

 

A diákolimpikonok gyönyörű környezetben, inspiráló atmoszférájú stadionban állhattak rajthoz, ahol évről évre a Gyulai Memorial Nemzetközi versenyen világklasszis atléták koptatják a rekortánt.

A Székesfehérváron zajló döntőre az egész országból érkeztek a résztvevők. Összesen húsz megyei, és a budapesti csapat fiataljai versengtek az egyéni és csapatelsőségekért.

 

A hódmezővásárhelyi atlétikai sportokat választó diákok és a HÓDIÁK SE atlétái számára sem ismeretlenek a körülmények, hiszen - a teljesség igénye nélkül - például a hódiákos Szűcs Noémi, Vörös Márk, Kovács Leila, Krucsai Zanett is dobogós helyezéseket értek el a Diákolimpia döntőin.

 

A 2016/2017. tanévi Diákolimpia Atlétika országos döntőjén a csapatversenyekben a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola fiúcsapata bizonyult a legjobbnak. 

Idén pedig a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákjai értek el országos sikereket.

 

Papp Jázmin, az iskola tanulója és a HÓDIÁK SE versenyzője az Országos Atlétika Diákolimpia döntőjében a III. korcsoportban magasugrásban és többpróbában ezüstérmes lett.
Edzője Héjja Antal, testnevelő tanára Borbás Marianna.

 

A 4x100 méteres váltó a 24-ik helyen ért célba. A Liszt Ferenc iskola csapatának tagjai: Makai Lili, Kecskeméti Dorottya, Kővári Zsófi és Papp Jázmin.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Kovács Fanni keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Ökölvívó...
Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó...

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91....
 

És ezt már olvasta?

Kilencvenhatan kaptak 13. havit
Kilencvenhatan kaptak 13. havit Ebéden látta vendégül a vásárhelyi városvezetés a közfoglalkoztatottakat, akiknek köszönetet mondtak a városért végzett munkájukért.
 
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
 
Újra életre kelnek a magazinok oldalai
 Újra életre kelnek a magazinok oldalai 140 varázslatos hazai és nemzetközi enteriőr, nyolc formabontó installáció, egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.
 
Napelempark Vásárhelyen
Napelempark Vásárhelyen Tavasz óta működik a hivatalosan most átadott napelempark azon a területen, amelyet 2017 májusában kapott bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft.
 
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.