SportTestvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

2019. szeptember 17., kedd
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

A tizenkilencedik Testvárosok Kupáján jártak a vásárhelyi öklözők Kiskunhalason. Az ökölvívók szokásos seregszemléjét, a kiskunhalasi Kertvárosi Általános iskola tornacsarnokában rendezték

 

 

 

 

 

 

Szeptember 14-én 13 órától 15-én pedig 9 órától mérték össze erejüket a bokszolók.

 

A két Kovács, Fanni és Pál válogatottbeli elfoglaltsága miatt ezúttal nem lehetett a csapat tagja, Gyermán Kyra és Ajtai Attila pedig gőzerővel már a serdülő OB-re készül, illetve Balog Patrik betegség miatt nem utazhatott – számolt be Tóth Zsolt vezetőedző.

 

Kovács Krisztián ezúttal is ellenfél nélkül maradt, de bemutató mérkőzést bokszolhatott a felnőtt OB ezüstérmesével, ahol ragyogóan helytállt, igazi nehézsúlyú meccset játszottak, melynek döntetlen lett a vége.

 

Tóth Nikolett az egri válogatott versenyzővel, Oláh Eszterrel bokszolt és pontozással maradt alul. Rónyai Roland is hasonlóképpen járt a többszörös korosztályos magyar bajnokot, Borsos Tamást kapta, de méltó ellenfélnek bizonyul, kemény mérkőzésen csak pontozással kapott ki. Ütközetük kiérdemelte a nap mérkőzése címet is.

A vásárhelyi klub így egy ezüsttel és egy bronzzal térhetett haza.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Győzelemmel indult a szezon

Győzelemmel indult a szezon

A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól...
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben...
 

És ezt már olvasta?

Erdélyi diákok Vásárhelyen
Erdélyi diákok Vásárhelyen Farkaslakai és székelyudvarhelyi gyerekek látogattak el a hétvégén az Emlékpontba és a Tornyai János Múzeumba.
 
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, az érmeken túl még egy pontszerző pozíciót is sikerült szerezni.
 
Élményfestés, avagy művészetterápia
Élményfestés, avagy művészetterápia Az ötlet kezdeményezője Lucza-Vígh Erna, aki szerint a mai, rohanó világunkban fontos az önkifejezés, amelynek egyik bevált eszköze lehet az alkotótevékenység.
 
Kik legyenek jövőre a Bessenyei-díjasok?
Kik legyenek jövőre a Bessenyei-díjasok?

November 1-jéig lehet jelölteket javasolni a hódmezővásárhelyi önkormányzat által 2008-ban alapított művészeti díjra.


 
Rózsa Luca tárlatvezetése
Rózsa Luca tárlatvezetése A tavalyi Vásárhelyi Őszi Tárlat Fiatal Festők Nívódíjával elismert alkotója mutatta be a Tornyai János Múzeumban látható önálló tárlatát.
 
Vásárhelyi biciklitolvajok rendőrkézen
Vásárhelyi biciklitolvajok rendőrkézen A rendőrök az egyik elkövetőnél tartott kutatás során a négy kerékpár mellett, további tizennégy bicikli részeit foglalták le. Lehet hogy az öné is köztük van? Képekkel.
 
A nyílttéri szezon vásárhelyi lovassikerei
A nyílttéri szezon vásárhelyi lovassikerei Két szakágban is sikeresen zárták a nyíltéri szezont a Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai. Eredményekkel és képekkel.