KözéletSzép ajándékot kapott születésnapjára

2012. április 3., kedd
 
Szép ajándékot kapott születésnapjára

Idén tizedik alkalommal rendezték meg a Legyél Te az Egyetem Arca! szépségversenyt. Április 2-án huszonkét lány ment fel, ha nem is a kifutóra, de mégis az egyetemi „világot jelentő deszkákra”.

 

 

 

 

 

A JATE Klub színpadán hétfőn este a komoly szaktekintélyekből álló 17 tagú zsűri  kiválasztotta a 22 lány közül az Egyetem Arcát. A szépségverseny győztese egy évig képviseli a Szegedi Tudományegyetemet különböző rendezvényeken, gólyatáborokban.

Az elődöntőben továbbjutott lányok először városi viseletben, majd elegáns estélyiben is felvonultak.

A zsűriben Pálfi György, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság igazgatója mellett több egyetemi kar dékánja, dékánhelyettese pontozta a döntősök szépségét, bájosságát, kisugárzását és persze intelligenciáját.

 

A Szegedi Tudományegyetem idei Arcának a zsűri Mihályi Vandát, másodiknak Torbey Nancyt választották meg. Harmadik a hódmezővásárhelyi Benkő Regina lett, aki az ÁJTK tanulója.

 

Neve valószínű ismerősen csenghet, hiszen a 20 éves születésnapját most ünneplő vásárhelyi lány lett, a március 17-én Hódmezővásárhelyen rendezett Miss Princess Of The Year elnevezésű szépségverseny közönségdíjasa. Akkor az első, második és harmadik díjat elnyert  három budapesti lány mellett az egyetlen vásárhelyi nyertes volt. Regina akkor a Vásárhelyi Híreknek elmondta, számára a szépségiparnál fontosabb a tanulás, inkább csak hobbiból jelentkezett és nagyon meglepte hogy a közönség mellette tette le a voksot.

 

Az április 2-án a JATE Klubban tartott versenyt követően ismét megerősítette, hogy itt is csak ki akarta próbálni magát. Amiben az is jó volt, hogy nem vett igénybe sok időt a felkészülés és az elődöntő. Mint mondta, neki az Egyetem Arca harmadik helyezés megtiszteltetés, és jó ajándék a születésnapjára, ami éppen egy nappal a verseny után van.  

 
 
B.Sz.Z.
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.