BulvárSanghajtól Los Angelesig - a siker állomásai

2019. március 27., szerda
 
Sanghajtól Los Angelesig - a siker állomásai

A vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca 2012-ben a Vásárhelyi Hírekben megjelent riportban mondta: „Szeretnék a jövőben egy divatcéget, egy saját márkát létrehozni, talán nem végcél Kína, de akár Los Angelesben vagy Ausztráliában is el tudnám képzelni a folytatást.”

 

 

 

 

 


Az eltelt 7 évben többször adtunk hírt a Vásárhelyi Hírekben arról, hogy a vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca kemény munkával hogyan építgeti saját divatvonalát. 2015-ben már arról írtunk, hogy Shanghajban az Egyesült Királyság egyik legnevesebb divatlapja, a Tatler Magazine kínai kiadásának felkérésére, mint divattervező bemutathatta 2016 nyári kollekcióját.

 

Újabb 3 év telt el és már Los Angelesben dolgozik, ahogy „megálmodta.”  

Sőt eddigi referenciái is segítik karrierjét, ugyanis a Tiger House Films nevű dinamikus, több díjat nyert, teljes körű szolgáltatást nyújtó kereskedelmi és márkás filmgyártó cégben, olyan divatmodellekkel, színésznőkkel és hírességekkel dolgozik, mint Barbara Fialho (Victoria's Secret Supermodelje), Magic Johnson (kosárlabdázó és jelenlegi Los Angeles Lakers elnöke), Alessia Cara (énekes és Hollywood egyik emelkedő csillaga).

 

Kaliforniába költözéséről elmondta, „A styling arról szól, hogy valaki naprakész legyen a trendekkel, kommunikáljon az ügyfelekkel, és megoldásokat találjon arra, hogy mi illeszkedik az adott szezonhoz. Kínába 22 évesen költöztem, és ez lehetővé tette számomra, hogy gyorsan alkalmazkodjak a külföldi élethelyzetekhez. Sanghajban a nyelvi akadályon kívül a legnagyobb kihívás az volt, hogy megértsem az idegen kultúrával, élettel járó finom (és nem olyan finom) társadalmi különbségeket. Ám, mindig is Los Angelesbe akartam költözni, mert jól ismert az itteni hatalmas kreatív divatélet.”

 

Búzás Luca arról is beszélt, hogy nagyon szeret Los Angelesben élni, az időjárás egész évben nagyszerű, minden rendezett, és jellemző a magas minőségre törekvés, ami abból eredhet, hogy a sok híresség befolyásolja a divatot, a trendeket. Sok márka, sok stylist dolgozik Los Angelesben, így mindig izgalmas látni, hogy mi várható.

 

A vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca, a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, majd a szegedi Tömörkény tanulója, a  MODART Divatiskola divattervező szak elvégzése után 22 évesen nekivágott és hamar belecsöppent egy izgalmas világba. Talán az sem mellékes, hogy januári születésűként bak, vagyis, ha hinni lehet a horoszkópoknak: céltudatos, kötelességtudó, dolgos, és állhatatos típus.

“Kiskorom óta szabadnak születtem és ezt nagyon nehéz megőrizni mindig küzdeni kell érte.” reagál a horoszkóp tulajdonságaira.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ausztriában járt a Máté Taekwondo

Ausztriában járt a Máté Taekwondo

Szinte megismételték a tavalyi sikerüket Tulln-ban, az 50 sportklub közötti 9.TNT- Kupa Nemzetközi Taekwondo...
Tovább enyhül a belváros forgalma

Tovább enyhül a belváros forgalma

Március 31-én adják át a Keleti elkerülő utat, amely Hódmezővásárhely központját naponta...
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.