SportNemes küzdelem esőben

2013. május 27., hétfő
 
Nemes küzdelem esőben

Az esős idő ellenére is 16 csapattal, összesen 32 résztvevővel zajlott május 26-án délelőtt Hódmezővásárhelyen a VII. Cenrtum Streetball Bajnokság.

 

 

 

 

A selejtezők során 2 győzelemmel lehetett tovább jutni, tehát a kieséses rendszer után a középdöntő, elődöntő majd a döntő következett. Mindenki játszott minimum két mérkőzést, így összesen 44 összecsapást láthatott streetballt kedvelő közönség.

 

Az eső idő ellenére végig jó hangulat jellemezte a rendezvényt, a pályát pedig folyamatosan seperték, hogy ne legyenek nagyobb veszélyt jelentő tócsák.

 

Izgalmas mérkőzéseket láthattunk, különösen a nedves pálya miatt, de figyeltek egymásra a játékosok, komoly faultok, szabálytalanságok nem voltak. A szabályok értelmében egy-egy mérkőzés 12 percig, vagy 21 elért pontig tartott.

 

A döntőbe idén is a pesti ROSE (Tomko Levente, Siomon Dávid) jutott be. Mellettük a közönség kedvenc Zsírosbread csapata (Farkas Sándor, Kis Molnár Zoltán).

Nagyon szoros volt a döntő, amelyben csupán egy-két kosáron dőlt el hogy melyik páros állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Végül 22-18-ra a ROSE csapat diadalmaskodott. Így ők már Hódmezővásárhelyen kétszeres bajnokok lettek.

 

Eredmények:  I. helyezett: Tomko Levente, Simon Dávid (ROSE)
 II. helyezett: Farkas Sándor, Kis Molnár Zoltán (Zsírosbread)
III. helyezett: Schéda Martin, Schéda László (Schédáék)


Különdíjak:

Legértékesebb játékos: Tomko Levente

Legvagányabb csaj: Vida Szűcs Noémi

Fair Play díj: Varga Dávid

Tripla Tipró: Farkas Ádám


Legötletesebb csapatnév: Prototype (Varga Dávid, Czuprák Roland)

 

Olvassa el ezt is!

Krucsai Zsanett a Junior Atlétikai EB-re utazó magyar keret tagja

Krucsai Zsanett a Junior Atlétikai EB-re utazó magyar keret tagja

Május 25-26-án Budapesten nemcsak elérte a kvalifikációhoz szükséges pontszámot, hanem 7 próbában öt versenyszámban megjavította egyéni rekordját is.
Arcok a tejesdobozon: 1100 gyereket ma is keresnek

Arcok a tejesdobozon: 1100 gyereket ma is keresnek

Vásárhelyen évek óta nem volt, de évente több mint 10 ezer gyermek tűnik el otthonról vagy állami gondozásból, közülük 200 pedig nagy valószínűséggel soha nem is kerül elő.
Antibiotikumos mézek a boltokban

Antibiotikumos mézek a boltokban

Az országos mézellenőrzési akció eredményeképp sorra buknak le a veszélyes mézek. Nézze meg a problémás mézek listáját!

Szombaton Vásárhelyen zsákolás a köbön

Szombaton Vásárhelyen zsákolás a köbön

A streetball azoké akik őszintén tisztelik azt, akivel játszanak, és azt, amit játszanak. Ha nem ilyen vagy, akkor ez nem a te dolgod, de ha ilyen vagy bárhol is játszol, bárkivel, ezt sose feledd!
 

És ezt már olvasta?

A Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivál döntősei
A Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivál döntősei Az elődöntők után 11 produkció jutott be a döntőbe, amely december 14-én 18 órakor kezdődik a BFMK színháztermében.
 
Horizont - A Kerámia Szimpózium idei alkotásai
Horizont - A Kerámia Szimpózium idei alkotásai Az Alföldi Galériában december 5-én, csütörtökön 16 órakor nyílik meg a XXII. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium beszámoló kiállítása.
 
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020 Öt iskola, valamint az Orvosbál, a Vadászbál, a Huszárbál és a Gazdasági Egyesület rendezvényei adják 2020-ban a megyei jogú város báli szezonját.
 
2020 divatszíne a Neo Menta
2020 divatszíne a Neo Menta Kapocs a technológia, a tudomány és a természet között a Neo Mint. A 2020-as év színe a NEO MENTA. Optimista hangulatot sugároz a 2020-ban aktuális eseményekre reflektálva.
 
A családfakutatás rejtelmei
A családfakutatás rejtelmei A vásárhelyi Levéltárban maximális létszámmal december 4-én elindult az első családfakutató kurzus, amely a Magyar Nemzeti Levéltár HETEDÍZIGLEN programjának része.
 
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020
Báli menetrend Hódmezővásárhelyen 2020 Öt iskola, valamint az Orvosbál, a Vadászbál, a Huszárbál és a Gazdasági Egyesület rendezvényei adják 2020-ban a megyei jogú város báli szezonját.
 
Érmes helyezésekkel végeztek a vásárhelyi mazsorettek
Érmes helyezésekkel végeztek a vásárhelyi mazsorettek A Mezőtúr Open Nyílt Majorette Versenyre 19 csoport nevezett be, köztük az éppen most egy éves Crystal Dance Club mazsorettjei.