SportNagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

2019. május 28., kedd
 
Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

A 91. Ifjúsági Országos Bajnokság házigazdája idén Kaposvár lesz. Május 29 és június 1. között rendezett úszóversenynek nagyok a tétjei.

 

 

 

 

 

A bajnokság helyszínéül szolgáló Csik Ferenc Versenyuszoda avatására a versenyt megelőző napon kerül sor, amely az eseményt még különlegesebbé, emlékezetesebbé teszi. A rendkívül impozáns létesítmény nemzetközi szintű körülményeket biztosít az országos bajnokságnak. 

 

Mint arról írtunk a Vásárhelyi Hírekben tavalyelőtt a 89. és 2018-ban a 90. bajnokságnak is a Gyarmati Dezső Sportuszoda adott otthont, Hódmezővásárhelyen.

 

Május 29. és június 1. között Kaposvár városa rendezi az Ifjúsági ob-t, amely a nyári Európa-bajnokságon, illetve a Világbajnokságon részt vevő válogatott keretek sorsáról is dönteni hivatott.

 

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző - Batta Orsolya, Bányik Barnabás, Dohányos Annamária, Farkas Balázs, Forján Anna, Hajagos Adriel, Horváth Henrik, Komjáti Nelli, Márki Zalán, Pertich Zsombor, Szőke Zita, Tót Csaba, Zaka Maja - alkotja, továbbá nyolc váltó is rajthoz áll.

A négynapos viadal során több érem, döntős helyezés és a pontversenyben az első tízbe jutás várható a csapattól.

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - HSÚVC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója

Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák...

Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben...
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára

A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli...

Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A...
 

És ezt már olvasta?

Kilencvenhatan kaptak 13. havit
Kilencvenhatan kaptak 13. havit Ebéden látta vendégül a vásárhelyi városvezetés a közfoglalkoztatottakat, akiknek köszönetet mondtak a városért végzett munkájukért.
 
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
 
Újra életre kelnek a magazinok oldalai
 Újra életre kelnek a magazinok oldalai 140 varázslatos hazai és nemzetközi enteriőr, nyolc formabontó installáció, egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.
 
Napelempark Vásárhelyen
Napelempark Vásárhelyen Tavasz óta működik a hivatalosan most átadott napelempark azon a területen, amelyet 2017 májusában kapott bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft.
 
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.