SportNagy kedvvel, van aki tekert, van aki gyalogolt

2012. szeptember 11., kedd
 
Nagy kedvvel, van aki tekert, van aki gyalogolt

A idei Bodnár Bertalan Kerékpáros és Futó Teljesítménytúra, Verseny és Kalandtúra egyértelmű sikerként könyvelhető el, és az igen nagy szervező munkával járó fáradtságot is feledtethetik a rengeteg dicsérő facebookos beírások.

 

Képünkön Kruzslicz Imre

 

 

A számok is ezt a megállapítást tükrözik, amelyekről Kruzslicz Imrét kérdeztük. A szervező elmondta, a második alkalommal megrendezett programnak közel félezer résztvevője volt. 137-en a kerékpáros versenyen, 19-en a futóversenyen, 188-an a kerékpáros teljesítménytúrán, 98-an a gyalogtúrán és 60-an a kalandtúrán vettek részt.

A Vásárhelyi Híreket is beleértve közel 4 tucat támogató segített pénzzel, szolgáltatással, tombolatárggyal és sok egyébbel.  

A tavaly a hagyományteremtőnek szánt kerékpáros teljesítménytúrán 220-an, idén már kétszer annyian vettek részt. A többféle verseny és túrázás lehetősége mellett, igazi kuriózuma, hogy a 30 kilométeres táv végig a Mártélyi Tájvédelmi körzet területén halad. Érinti a tanösvényt, a gátakat, az erdős ártéri területet, igazi természetközeli élményt nyújtva a résztvevőknek. Így, mint megtudtuk, nemcsak Hódmezővásárhelyről, hanem Szegedről és a környező településekről, sőt Budapestről is volt versenyző.

Kruzslicz Imre elmondása szerint, a szervezők határozott szándéka, hogy jövőre is megrendezik a versenyt.  

A 2012-es Bodnár Bertalan Kerékpáros és Futó Teljesítménytúra, Verseny és Kalandtúra részletes eredményei ITT!

 
 
VH
 

És ezt már olvasta?

Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián, a kétnapos Fesztivál-kupán.
 
Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.