SportLendületben a vásárhelyi bokszolók

2019. április 25., csütörtök
 
Lendületben a vásárhelyi bokszolók

A Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág vásárhelyi és hazai hírnevét.

 

 

 

 

 

 

 


Kovács Pál egy hét hazai (tatai) edzőtábor után április 15. és 21-e között Belgrádba utazott, nemzetközi edzőtáborba, amely – 57 női és 99 férfi öklöző részvételével - az 57. Belgrade Winner nemzetközi tornával ért véget tucatnyi ország részvételével.

Pali súlycsoportjában több EB, VB helyezett, ezüst, arany és bronzérmes korosztályos válogatott indult, így a megszerzett harmadik hely, a bronzérem ragyogónak mondható. Egy orosz és egy szerb válogatott versenyzőt egyhangú pontozással vert, de egy sérülés miatt az elődöntőben már nem tudott kiállni ukrán ellenfele ellen, így a harmadik hellyel vigasztalódhatott.

 

Közben a Magyar Kupát is megrendezték Érden, ahol a Boxing Gym Vásárhelyt Kovács Fanni képviselte. Fiatal kora ellenére az ökölvívás több gyönyörű elemét bemutatva, meggyőző fölénnyel nyerte a döntőt, ezzel a Boxing Gym Vásárhely első Magyar Kupa győzelmét begyűjtve.

Kovács Fanni hamarosan megkezdi a felkészülést a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Közel százhúsz, vásárhelyi, székkutasi és mindszenti diák vett részt a Klauzál...
Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Őszi hálóing paletta
Őszi hálóing paletta

Szuper megoldás például egy hosszú ujjú pamut verzió, a kényelem és az esztétikum kedvéért tág V nyakkivágással.

 
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa Évek óta a magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére. A pótlásra szeptember második felétől már mindenképpen szükség van.
 
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal Elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalt. A polgármester közleményben reagált a hírre.
 
Tanulmányúton Vásárhelyen
Tanulmányúton Vásárhelyen A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti Tagozatának tagjai felkeresték a Tornyai János Múzeumot és az Emlékpontot is.
 
Hazánk és a magyar emberek biztonságért
Hazánk és a magyar emberek biztonságért Több mint nyolcvan pályakezdő szerződéses katona tett ünnepélyes esküt szeptember 13-án a hódmezővásárhelyi laktanyában.
 
A város múltjáról valló leletek
A város múltjáról valló leletek A Bethlen Gábor Református Gimnázium bővítésének megkezdése előtt kétszázötven négyzetméteres területen végeznek próbafeltárást a régészek.