KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét tánclépésben
Ismét tánclépésben Október elsején, akarva akaratlanul éppen a Zene Világnapján, Földesi Gyula tánctanár vezetésével megalakult a BFMK Táncköre.
 
Szeretetközpontúság és szolidaritás
Szeretetközpontúság és szolidaritás Az Erzsébet- program eredményeit népszerűsítő roadshow 17. állomásaként október 2-án Hódmezővásárhelyen tartottak előadásokat és sajtótájékoztatót.
 
Pásztorünnep és dorombtalálkozó a hétvégén a Tájházban
Pásztorünnep és dorombtalálkozó a hétvégén a Tájházban

Október 3-án, pénteken délután 3 órától Pásztorünnepet, míg szombaton 14 órától Dorombtalálkozót rendeznek Hódmezővásárhelyen.

 

 
Irány Arad - kerékpárral
Irány Arad - kerékpárral A vásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium diákjai idén is kerékpáros emléktúrát teljesítenek az aradi vértanúk tiszteletére.
 
Alapító tagok közös kiállítása
Alapító tagok közös kiállítása Október 3-án 17 órakor a Vásárhelyi Őszi Hetek programsorozat részeként a Lucien Hervé Kamera Klub alapító tagjainak első bemutatkozó közös kiállítása nyílik. Videóval!
 
Elhunyt Radics Ferenc
Elhunyt Radics Ferenc Hódmezővásárhely kulturális életének egyik közvetlenül és közvetve is jelentős személyisége volt, nagyszerű rockzenészként, majd pedig rendezvények lebonyolítójaként.
 
Klauzálosok élményteli kirándulása
Klauzálosok élményteli kirándulása A vásárhelyi iskola 30 tanulója és 3 pedagógusa a Természettudományi Múzeumban járt. Képekkel!