KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Három éve lett díszpolgár Eifert János fotóművész
Három éve lett díszpolgár Eifert János fotóművész Szinte mindig van nála fényképezőgép, hiszen sajnálná, ha szembetalálkozna egy várva várt témával, és gép híján csupán mesélni tudna róla.
 
Vásárhelyi lovas sikerek Kecskeméten
Vásárhelyi lovas sikerek Kecskeméten Október 6-án a Regionális Díjugrató Bajnokság Dél-Magyarországi versenyén Markó Sándor és Sajti Fanni szerzett érmes helyezést.
 
Ennivaló receptjeink - Rakott lencse
Ennivaló receptjeink -  Rakott lencse Csúnya vagyok, de finom vagyok! Üzeni kép a vállalkozó kedvű háziasszonyoknak. Különleges ízpárosítást ajánlunk: lencsét és padlizsánt.
 
Konferencia és együttműködési megállapodás
Konferencia és együttműködési megállapodás Újabb felsőoktatási intézmény kíván közös kutatást és tudományos együttműködést a vásárhelyi Emlékponttal. Erről megállapodás is született.
 
A magányosság csábítása
A magányosság csábítása

A facebook-on megkérdezett 10 vásárhelyi nőből 3 nem fél a magányosságtól. Az egyedülállók száma világszerte emelkedik, 2020-ra pedig világszerte 20 százalékkal nő majd az egyedül élők száma.

 
Négy éve avatták fel Dömötör János díszsírhelyét
Négy éve avatták fel Dömötör János díszsírhelyét Most négy éve, 2011. október 8-án a hódmezővásárhelyi Kincses Temetőben felavatták a két éve elhunyt Dömötör János múzeumigazgató díszsírhelyét. Képekkel!
 
A legmegbecsültebb leány
A legmegbecsültebb leány A körülbelül 750 dolgozóval és a további 120 fővel, Vásárhely legnagyobb munkáltatója a Villeroy&Boch Magyarország Kft. Elődjét éppen 50 éve alapították. Képekkel!