KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Streetball bajnokság a Hódtói Sportközpontban
Streetball bajnokság a Hódtói Sportközpontban Húsznál több csapat lép pályára május 29-én a XII. Centrum Streetball bajnokságon, a Hódtói Sport és Szabadidő Központban.
 
Két nagyberuházás pénze a láthatáron
Két nagyberuházás pénze a láthatáron A hódmezővásárhelyiek életét jelentősen befolyásolja majd az összesen 65 milliárd forintot meghaladó támogatás, vagyis az abból finanszírozott két beruházás.
 
Nagyanyjára is rátámadt
Nagyanyjára is rátámadt A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség előzetes letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinak aki anyjára és nagyanyjára támadt rá május 25-én.
 
Az Első Világháború egyik legdrámaibb fejezete volt
Az Első Világháború egyik legdrámaibb fejezete volt Május 27-én 85 ezer osztrák és magyar hadifogoly száz évvel ezelőtti halálmarsát bemutató kiállítás nyílt az Emlékpontban. A megnyitót  beszélgetés követett. Képekkel!
 
Évadnyitó a Mártélyi Alkotóházban
Évadnyitó a Mártélyi Alkotóházban Őszre befejezik Vásárhelyen a Kohán György utcai Kollektív Műterem és a Virág utcai alkotóház felújítását - mondta Hóvári János pénteken Mártélyon.
 
'Farkast kiáltunk!'
'Farkast kiáltunk!' Állati meglepetéssel várják a gyerekeket május 28-án, szombaton délelőtt a Németh László Városi Könyvtárban.
 
Szakma és szabadidő határtalanul
Szakma és szabadidő határtalanul Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola 11.c osztálya és a  Topolyai Mezőgazdasági Iskola 3. évfolyamos tanulói  kulturális és szakmai rendezvényeken vettek részt.