KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Három a kislány
Három a kislány Idén a legnagyobb sikert az 5. osztályos Király Vanda érte el, akit 1. helyezése mellett meghívtak a 300 fős Kárpát-medencei Egyesített Református Kórusba.
 
Városi matematika verseny idén is
Városi matematika verseny idén is Tizenhetedik alkalommal rendezték Hódmezővásárhelyen a Németh László városi matematika verseny, az azonos nevű gimnáziumban. Eredményekkel!
 
A természetből kiválasztva, kihasítva
A természetből kiválasztva, kihasítva Csete György Kossuth-, Ybl- és Prima Primissima díjas építőművész és felesége Csete Ildikó textilművész munkásságát bemutató kiállítás nyílt Hódmezővásárhelyen.
 
Jön Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz
Jön Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz Tizennégy műsorszámmal, 40 fős társulatával és 70 idomított állattal április 2-től 6-ig Vásárhelyen vendégszerepel az Eötvös Cirkusz. Bemutató videóval!
 
Jutalom drukkolás a válogatottnak
Jutalom drukkolás a válogatottnak

A hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola 44 diákja részt vett a Magyarország-Görögország EB selejtezőn.

 
Nincs Juhásztalálkozó főzőverseny nélkül!
Nincs Juhásztalálkozó főzőverseny nélkül! A címbeli mottó továbbra is érvényes, vagyis a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar mostantól fogadja a XXXI. Szent György-napi Juhásztalálkozó Főzőversenyére a jelentkezéseket.
 
Megvan a szezonbeli tizenhetedik győzelem
Megvan a szezonbeli tizenhetedik győzelem A ragyogó időben megrendezett mérkőzésen, rengeteg helyzetet kialakítva, megérdemelt győzelmet aratott Bódi Attila csapata. Nagy képpel!