KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A Kankalin és a maskarás huszárok
A Kankalin és a maskarás huszárok Február 28-án Családi napot rendezett a Kankalin Néptáncegyüttes a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Ezúttal a néptánctól kissé távolabbi vizekre eveztek. Képekkel!
 
Tíz év a képzőművészet csodái között
Tíz év a képzőművészet csodái között Az Art.Pagony Művészettörténeti Önképzőkör március 9-én a Németh László Városi Könyvtárban a kör tíz évét lezáró összegzése lesz vetítéssel, zenével, versekkel.
 
Kétszer töltötte meg a Maros a Hagymaházat
Kétszer töltötte meg a Maros a Hagymaházat

Nagyszabású táncgálát rendeztek Makón szombaton és vasárnap. Tóthné Döme Mária művészeti vezető nyolc csoportot készített fel a kétnapos bemutatóra.

 
Tél végére a magyarok 95 százaléka D-vitamin hiányos
Tél végére a magyarok 95 százaléka D-vitamin hiányos A tél végére a magyarok 95%-ának nem megfelelő a D-vitamin szintje, mégis csupán 15%-uk szed valamilyen D-vitamin készítményt - derül ki egy friss orvosi felmérésből.
 
Települési támogatás csak alapos vizsgálat után
Települési támogatás csak alapos vizsgálat után Mostantól az önkormányzat hatáskörébe utalt támogatások, segélyek finanszírozására Hódmezővásárhelyen a magán-építmények után fizetett adót használják fel.
 
Ébredezik az atlétikai szezon
Ébredezik az atlétikai szezon A vásárhelyi Hódiák SE a hétvégén a budapesti Ifjúsági és Junior Fedett pályás Bajnokságon több atlétikai számban is érdekelt volt, született dobogós helyezés is.
 
Jó kocsikkal erősített a rendőrség
Jó kocsikkal erősített a rendőrség Hódmezővásárhelyen - szerencsére - nem jellemzők az autós üldözések, ám mostantól meggondolandó, ha valaki meg akarna lógni a felelősségre vonás alól.