KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nemzeti Emlékezet Hete Vásárhelyen
Nemzeti Emlékezet Hete Vásárhelyen Az ötvenhatos forradalom emlékezetének szentelt két hétben rendhagyó tanórákon, tárlatvezetéseken, vetélkedőkön és előadásokon idézik meg azt az időszakot.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 41. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 41. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ló és lovas összhangja a siker kulcsa
Ló és lovas összhangja a siker kulcsa Elkészült a Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesülete idei szezonjának mérlege. Az értékelésből jól látható, hogy lovasaik mozgalmas időszakot zárnak. Képekkel!
 
Kommandós akció a szegvári éjszakában
Kommandós akció a szegvári éjszakában Több ingatlant erőszakkal, fenyegetéssel szerzett meg egy rokkantnyugdíjas férfi. Kiszemelt áldozatainak a maffia tagjaként mutatkozott be, a sértettek félelmükben minden kívánságát teljesítették.
 
Vásárhelyi Road show a Földért
Vásárhelyi Road show a Földért A Vásárhelyen bevezetésre kerülő hulladékgazdálkodási rendszerhez kapcsolódó szemléletformálást road show segíti, amelyből az elsőt október 17-én tartották. Képekkel!
 
Staféta amelyben megelőzhető a baj
Staféta amelyben megelőzhető a baj A mostani Szűrési staféta elnevezésű rendezvényen 80 emlőszűrés és 39 főn elvégzett átfogó egészségszűrés a mérlege a vásárhelyi és a makói egész napos szűrővizsgálatoknak.
 
A Kosársuli nyerte az Eger elleni rangadót
A Kosársuli nyerte az Eger elleni rangadót Félezer néző izgulta végig az idegek harcát, amit a vásárhelyiek nyertek. A négy közé jutás szempontjából rendkívül fontos összecsapás volt. Képekkel!