KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

10 új határátkelő a szomszédba?
10 új határátkelő a szomszédba? Vannak olyan utak, amelyek összekötik Magyarországot Romániával, mégsem lehet használni.
 
Ismét több elsőéves kezd a Mezőgazdasági Karon
Ismét több elsőéves kezd a Mezőgazdasági Karon Évről-évre töretlenül emelkedik a jelentkezők és a felvettek száma. A legnépszerűbb továbbra is a mezőgazdasági mérnöki alapszak.
 
Teljesíthető túra a Teljesítménytúra
Teljesíthető túra a Teljesítménytúra Eddig már 70 sportkedvelő adta le nevezését a Teljesítménytúrára. A hátralévő időben érdemes belehúzni mert az első 100 előnevező indulócsomagot kap.
 
Mélygarázs számláló avatás
Mélygarázs számláló avatás Okafogyottá válik a bejáratnál egész nap ülő közmunkás "bio-számláló". Mától üzemel a rég várt parkolás jelző rendszer a Hódi Pál utcai mélygarázsban.
 
Szeptembertől változik a szakképzési rendszer
Szeptembertől változik a szakképzési rendszer Megváltozott a három vásárhelyi iskola neve is. Az új rendszer az oktatásban dolgozó szakemberek körének egy részében heves vitákat generált, míg egy részük üdvözli.
 
Milyen is a vásárhelyi strand
Milyen is a vásárhelyi strand

Egy adatlappal kitöltésével felmérik a helyiek strandolási szokásait. Sok változásnak is örülhetünk, például már a kandifotózás is megszűnt.

 
Megint elkapták a vásárhelyi tolvajt
Megint elkapták a vásárhelyi tolvajt A 22 éves férfinak már 2013-ban is volt büntetőügye, most viszont három élelmiszerüzletből, egy italboltból és egy drogériából lopott.