KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A hétvégén zár a különleges kiállítás
A hétvégén zár a különleges kiállítás A szentendrei Kovács Margit Múzeum anyagából összeállított hódmezővásárhelyi kiállítás utolsó napjaiban tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket.
 
Piros traktor a Gregusnak
Piros traktor a Gregusnak Megérkezett a Gregus Máté Szakképző Iskola új szerzeménye. A nem igazán játékszer 81 lóerős és hétmillióba került.
 
90 éves Kardos Pál
90 éves Kardos Pál Hódmezővásárhelyen született. A háború alat leventének vitték el, hadifogságba került. A Majolikából ment nyugdíjba
 
Testvériskolák a hungarikumokért
Testvériskolák a hungarikumokért A hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola és a ceredi Id. Szabó István Általános Iskola 25-25 diákja vett részt a két partnerintézmény által választott téma feldolgozásában.
 
Milliárdos ÁFA csalás körvonalazódik
Milliárdos ÁFA csalás körvonalazódik Webáruház, köztük feltételezhetően egy Hódmezővásárhelyen is üzletet működtető cég került a NAV látókörébe. Száz helyszínen nyomoztak. 13 ember őrizetbe vettek.
 
Idén rájuk figyelünk
Idén rájuk figyelünk Van Év Madara, Év Fája, de azt talán kevesen tudják, hogy két éve már van Év Emlőse is. A 2015-ben megválasztottak még nem tudják, mert most még alszanak. 
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 4. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 4. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."