KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Batidai Vigasság 2016
Batidai Vigasság 2016 Idén július 2-án szombaton, "menetrend szerint" érkezik az egésznapos Batidai Vigasság, amely minden generáció szórakozásáról igyekszik gondoskodni.
 
Élményvásárlás a megújult hódmezővásárhelyi Telekom üzletben
Élményvásárlás a megújult hódmezővásárhelyi Telekom üzletben Új üzletkoncepció jegyében nyílik meg újra a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató Telekom üzlet . Nyerjen okostelefont a Telekom játékával!
 
Az Év kiállítása Szegeden
Az Év kiállítása Szegeden

Borítékolható, hogy nemcsak az ország minden részéből, de a határon túlról is sokan megnézik majd a Pompeji- kiállítást. Már az első napon 8500-an nézték meg. Képekkel!

 

 
Szűcs Noémi bekerült a magyar válogatottba
Szűcs Noémi bekerült a magyar válogatottba A hódmezővásárhelyi Hódiák SE sportolói: Szűcs Noémi két aranyat, Kovács Leila egy bronzérmet, Vörös Márk két bronzérmet szerzett a Junior és Utánpótlás Atlétikai Bajnokságon.
 
Elkészült a Hódi Pál utca új burkolata
Elkészült a Hódi Pál utca új burkolata

A silány kivitelezés miatt rövid időn belül széles ívben elkerülték az autósok, a kerékpárosok pedig az aszfalt járdát használták. Most mindent újra építettek

 
Viharos vasárnap délután
Viharos vasárnap délután Megtépázott fák, letört ágak, több gyökerestől kidőlt fa, megbontott háztető, összedőlt bevásárlókocsi tároló maradt a vasárnap esti vihar után. Képekkel!
 
Tolvajt fogtak a rendőrök Újvárosban
Tolvajt fogtak a rendőrök Újvárosban Őrizetbe vett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság F. Imrét, aki egy újvárosi ingatlanból használati tárgyakat tulajdonított el.