KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kertépítészeti remekmű készült
Kertépítészeti remekmű készült Sándy Gyula építészmérnök szobrával a középpontban, hamarosan elkészül a Hódi Pál utcai szabadidőpark. Érdekes megoldások tárháza. Képekkel!
 
Határszemle strucc-módra
Határszemle strucc-módra Nem kétséges, a videót megnézve sok gyereknek felcsillan a szeme, hogy a tűzoltó hívatást választani nemcsak vagány és hősies dolog, de még kalandos is lehet. Videóval!
 
Karácsonyra hangolódás
Karácsonyra hangolódás 15 éves szép sudár, formás a város idei karácsonyfája. November 26-án állították fel BFMK előtt. November 29-től minden vasárnap délután adventi gyertyagyújtás lesz.
 
Jó lenne a második helyről várni a tavaszt
Jó lenne a második helyről várni a tavaszt Utolsó őszi hazai mérkőzésükre készülnek a vásárhelyiek a Felnőtt Női kézilabda bajnokságban. Szombaton a Gyomaendrődöt látják vendégül a Balogh Imsiben.
 
Nem csak ügyesen, ésszel is az utakon
Nem csak ügyesen, ésszel is az utakon Az idősebb kerékpárosok közül sokan például azt sem tudják mi fán terem a jobbkéz-szabály. A diákok hagy része megtanulja, hallottuk a Hódtói Sportcsarnokban ma délelőtt. Képekkel!
 
Kemény csatára van kilátás
Kemény csatára van kilátás A miskolciak 2-3-mal állnak a tabella 9. helyén, ami éppen megegyezik a 10. helyen tanyázó Kosársuli mutatójával. A borsodiak eddig még nem kaptak ki csarnokukban.
 
November 25. a Nők Elleni Erőszak Elleni nemzetközi nap
November 25. a Nők Elleni Erőszak Elleni nemzetközi nap Tudta? Ötféle erőszakot él meg a háromból egy nő. A téma nagyságrendje és valódi természete gyakran rejtve marad, inkább nem beszélnek róla. Videóval!