KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Hiányzott egy kis plusz
Hiányzott egy kis plusz A vásárhelyi kézis lányok egy roppant masszív, dinamikus ellenféllel csaptak össze, akik ellen nem igen találták az ellenszert. A döntetelen azért összejött.
 
Dicsérték katonáinkat
Dicsérték katonáinkat Ezúttal kis létszámban ismét külföldi gyakorlaton vesznek részt vásárhelyi katonák. Hende Csaba szerint a magyar katonák elkötelezetten, fegyelmezetten és szakmailag kiválóan teljesítik feladatukat.
 
Kétszeres bronzérmes lett Zsarkó Dániel Péter
Kétszeres bronzérmes lett Zsarkó Dániel Péter Mariborban, a Kick Box Európa-bajnokságon 30 ország több mint 600 versenyzője mérte össze tudását. A földeáki Zsaró Dániel Péter is a magyar válogatott tagja volt.
 
Nagy pályán kis kosarasok
Nagy pályán kis kosarasok Négy iskola előkészítő csoportjai, összesen 80 első és második osztályos játékos mérte össze tudását a Hódtói Sporcsarnokban. Nagy képpel!
 
Hetven éve történt
Hetven éve történt A Szovjetunióba hurcoltak emléknapján, november 25-én 13 órától a hódmezővásárhelyi Emlékpontban tartanak tanórát a 20. századi magyar történelem tragikus fejezetéről.
 
Nem jár óvodába - nem jár családi pótlék
Nem jár óvodába - nem jár családi pótlék A kormány jövő szeptembertől az óvodalátogatáshoz fogja kötni a családi pótlék folyósítását. A szülő kérhet felmentést a kötelező óvodalátogatás alól.
 
Most már hazudnak is
Most már hazudnak is Ingerült, mérges vásárhelyiek arra panaszkodtak, hogy megint sűrűsödnek a termékbemutatókra invitáló telefonok. Ezúttal megint más módszerrel próbálkoznak.