KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Most nem volt bírság - de lesz!
Most nem volt bírság - de lesz! Szinte előre tudható volt, hogy milyen szabálytalanságokon akadtak fenn a kerékpárosok. Az akció első szakaszában a rendőrök még nem büntettek. 
 
Szélvihar-állók az új molinók
Szélvihar-állók az új molinók Az óriási népszerűségnek örvendő tűzfalfestés nem volt alternatíva, de a most kihelyezett molinók már különleges anyagból készültek.
 
Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János?
Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János? Az egyik hírportál a politikusok vagyonának eltitkolt, vagy annak vélt vagyonelemeivel foglalkozik. Ezek egyikeként Lázár János vagyonát is górcső alá vette.
 
Éremesélyek és a jutalom
Éremesélyek és a jutalom

A 11. helyre várják Magyarországot a riói játékok éremtáblázatán, igaz, a jóslatot készítők felkészültségét erősen megkérdőjelezi néhány lehetetlen tipp. Mennyit ér egy érem?

 
Erről sajnos lemaradtál!
Erről sajnos lemaradtál! Elfogytak a napijegyek a Sziget nulladik napjára. Aznap lép fel a nagyszínpad főműsoridejében Rihanna, napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja.
 
Röszkén járt Colleen Bell
Röszkén járt Colleen Bell Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete csütörtökön belgrádi kollégája, Kyle Scott társaságában a röszkei tranzitzónába látogatott,
 
Szépek és dinamikusak
Szépek és dinamikusak Öt új játékossal erősített a HLKC Felnőtt csapata, amely szeptembertől megérdemelten az NBI/B-ben folytatja. Bemutatjuk őket.