KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Emlékezés egy elfeledett vásárhelyi tenorra
Emlékezés egy elfeledett vásárhelyi tenorra Hangjára nem emlékszünk, hiszen alig maradt fenn felvétele. Szegeden százszor lépett fel, Budapesten 30 szerepben, 30 premieren, több mint 450 előadásban énekelt.
 
A román forradalom vásárhelyi áldozata
A román forradalom vásárhelyi áldozata December 23-án hajnali 2 órakor az aradi újhíd feljárójánál lövések érték a Vásárhelyen összegyűlt adományokból álló a segélyszállítmányt.
 
Fogágybetegség és cukorbetegség – derüljön ki végre az igazság!
Fogágybetegség és cukorbetegség – derüljön ki végre az igazság! Csak nagyon kevesen tudják, hogy a cukorbetegség és a fogágybetegség előfordulása és kezelése szorosan összefügg. Hazánkban félmillió embert érinthet.
 
Zárva vannak a vásárhelyi múzeumok, kiállítóhelyek
Zárva vannak a vásárhelyi múzeumok, kiállítóhelyek Január 5-ig zárva tart a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum és muzeális egységei, az Alföldi Galéria, az Emlékpont, valamint a Zsinagóga és Magyar Tragédia 1944.
 
Makói egyetemisták ösztöndíja
Makói egyetemisták ösztöndíja Makón 203 egyetemista kapta meg a Bursa Hungarica ösztöndíját, Vásárhelyen évek óta nincs lehetőség pályázni.
 
Tündérvilág a kifutón - új utakon Essende
Tündérvilág a kifutón - új utakon Essende A hazai és nemzetközi divat mindig nagy figyelemmel kíséri az őszi Budapest Fashion Weeket, amelyen a hódmezővásárhelyi Ecker Szilvia - Essende új kollekcióját mutatta be. Sok képpel!
 
Felavatták az élményfürdőt
Felavatták az élményfürdőt

Átadták a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőt vasárnap, a beruházásra félmilliárd forintot fordított az önkormányzat.