KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Vásárhelyi tanítványok történetei Barcsay mesterről
Vásárhelyi tanítványok történetei Barcsay mesterről Egykori tanítványai, Blaski Márta, Fülöp Erzsébet, Hézső Ferenc, Kéri László festőművészek és Tóth Sándor szobrászművész idézik meg a magyar képzőművészeti oktatás legendás alakját. 
 
Hallgatókat és oktatókat egyaránt érintő újdonságok
Hallgatókat és oktatókat egyaránt érintő újdonságok El lehet bukni az állami finanszírozást, ha két félév átlagában nem szereznek minimum 18 kreditet. Új munkakör jön létre: a mesteroktató. 
 
Megújul hazánk leghosszabb túraútvonala
Megújul hazánk leghosszabb túraútvonala Vásárhelyiek is szívesen túráznak az ország sok táján, számukra is fontos támpont a Kéktúra jelzésrendszer. Megújult a legnépszerűbb és legnagyobb múltú túraútvonal.
 
Tanévnyitó volt a Mezőgazdasági Karon
Tanévnyitó volt a Mezőgazdasági Karon Idén tovább emelkedett az elsőévesek száma. Az SZTE többi karához hasonlóan nemzetközileg is versenyképes felsőoktatási intézményként kíván működni. Képekkel!
 
Csurran-cseppen az adomány
Csurran-cseppen az adomány  A Villeroy & Boch Magyarország Kft. is beszállt az adományozók körébe, hogy a mezővári óvodások új épületbe járhassanak óvodába.
 
Fenntartóváltás általános elégedettséggel
Fenntartóváltás általános elégedettséggel Hasonlóan a két másik iskolához, az Aranyossy Ágoston Óvoda és Iskola is saját költségvetés alapján gazdálkodik, ami szinte teljes önállóságot jelenti.
 
Új neve lett a vásárhelyi tagozatnak is
Új neve lett a vásárhelyi tagozatnak is A rektor szerint az új név nagyságot, modernséget fejez ki. Ahogy a világvárosokat, úgy a főiskolát is egy élő, nyüzsgő, folyamatosan növekvő közösség jellemzi.