KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Szép szavak ifjú művelői
Szép szavak ifjú művelői A Városi Szavalóversenyen az 5-6. és 7-8. osztályos kategóriában tovább jutottak a megyei versenyen indulhatnak. Eredmények!
 
Erős agrárgazdaság, megújuló agrárszakképzés
Erős agrárgazdaság, megújuló agrárszakképzés Támogatni kell az ágazat további bővülését, valamint segíteni a fejlesztési célok megvalósulását. A bővülő munkalehetőségek a pályát is egyre inkább vonzóvá tehetik.
 
90 éves Táborosi Istvánné
90 éves Táborosi Istvánné Szeret keresztrejtvényt fejteni és kedveli a sportközvetítéseket. Sokáig versenyszerűen tekézett.
 
Dugi cigi Susánban
Dugi cigi Susánban Az egyik férfi a pénzügyőrőket meglátva azért szaladt el, mert azt hitte, hogy álpénzügyőrök érkeztek és meg akarják őket támadni. Képekkel!
 
Ahhoz képest jól bírja
Ahhoz képest jól bírja Évtizedek óta a vásárhelyi református Újtemplomról csak olyan fotó lelhető fel, amelyen málló vakolat, omló falrészlet, viharban megrongálódott ereszcsatorna látható.
 
Nyolc között a Vásárhelyi Kosársuli
Nyolc között a Vásárhelyi Kosársuli A vártnál nehezebben megszerzett sikerrel már csak egy lépésre van a Hepp Kupa négyes döntőjétől. Eddig mind a nyolc tétmeccsüket megnyerték a szezonban.
 
Zoltán Péter Prima-díjat kapott
Zoltán Péter Prima-díjat kapott A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Csongrád megyei szervezete november 15-én este a szegedi Tisza Szálló koncerttermében adta át a díjat.