KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy életforma jelene és jövője
Egy életforma jelene és jövője Hódmezővásárhely külterületén 2001-ben még 4086 fő élt tanyán. Ez a szám mára 1318-ra fogyott. A csökkenő tendencia most megállt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2016. 5.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2016. 5.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Takonykórra felkészülni!
Takonykórra felkészülni! Kerek egy hét alatt a kétszeresére emelkedett az influenzás tünetekkel orvoshoz fordult lakosok száma Csongrád Megyében. Az otthon magukat kúrálók száma jóval nagyobb lehet.
 
Tisztes helytállás Debrecenben
Tisztes helytállás Debrecenben A tizennegyedik forduló zárómérkőzésén, kiélezett csatában, végül tizenkét pontos sikert aratott a DEAC a nagyszerűen küzdő Vásárhelyi Kosársuli felett.
 
Megszüntetnék a vásárhelyi migráns otthont
Megszüntetnék a vásárhelyi migráns otthont Hódmezővásárhely közgyűlése döntött arról, hogy ellenzi a betelepítési kvótát. A kiskorúak otthonát is megszüntetnék. Mi is történt az eltelt 3 évben?
 
Versenyképesség, bürokrácia - növelni, csökkenteni
Versenyképesség, bürokrácia - növelni, csökkenteni Lázár János egy Albert Einstein idézettel foglalta össze a bürokráciacsökkentés alapelvét: az állam a mi szolgánk és ne mi legyünk az állam rabszolgái. Interjú! 
 
90 éves Juhász Józsefné
90 éves Juhász Józsefné Fodrásznak tanult, majd  a fodrász szövetkezethez került, innen ment nyugdíjba.