KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Pikali Gerdának csak a hússal van baja
Pikali Gerdának csak a hússal van baja Kétgyermekes anyukaként a természetességre és a kényelemre voksol. A legszívesebben farmerban és pólóban intézi napi teendőit, és őrizve fittségét, ahova teheti, gyalog jár.
 
Megvan az útravaló
Megvan az útravaló A hódmezővásárhelyi elkerülő út építése mellett megújul a Szeged és Algyő négysávos is.
 
Foltonfoltok
Foltonfoltok A tizenöt-húsz klubtag legalább tízszerese jött el szeptember 20-án délelőtt Mártélyra ahol a Tulipán Foltmozaik Klub rendezte évenkénti kerítés tárlatát. Képekkel!
 
Fotóklub a fókuszban
Fotóklub a fókuszban Rögtön az első klubnapon megduplázódhatott a Lucien Hervé Kamera Klub tagjainak a száma. Szombaton már kisebb szakmai foglalkozássá vált a tagjelöltek fotóinak értékelése.
 
Húszéves a Belvárosi Olvasókör
Húszéves a Belvárosi Olvasókör Az 1994-ben alakult hódmezővásárhelyi civil szervezet, mára mintegy 230 fősre duzzadt.
 
Lelke legyen bekötve az élet kötelékébe
Lelke legyen bekötve az élet kötelékébe Dömötör Mihály közel negyven fotójából Béth Hácháim – Az élők háza címmel szeptember 19-én délután nyílt kiállítás a hódmezővásárhelyi Zsinagógában.
 
Csökkennek a gyógyszerárak októbertől
Csökkennek a gyógyszerárak októbertől Több száz, elsősorban a népbetegségek kezelésére szolgáló készítmény ára csökken, átlagosan 10 százalékkal. Gyógyszerlistával!