KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Izgalmak várhatók a Hódtóiban
Izgalmak várhatók a Hódtóiban Az eddigi találkozóin mindkétszer a kék-sárgák húzták a rövidebbet, Varga Dánielék azonban most mindenképpen változtatnának a helyzeten.
 
Emberség a pokolban
Emberség a pokolban A Honvédelmi Minisztérium is felfigyelt Hegyi Endre, az I. Világháborús katonák emlékét megőrző missziójára: filmet készítettek a vásárhelyi fotóssal. Videóval!
 
Kábítás vagy megelőzés?
Kábítás vagy megelőzés? Május 5-én érkeztek Hódmezővásárhelyre a szcientológusok által alapított mozgalom Maraton-futói. Van ahol előadást tartanak az iskolákban, már ahol engedik!
 
Kézműves Sörök sokadalma
Kézműves Sörök sokadalma

Május 5 és 8. között idén is lesz Sörfesztivál Vásárhelyen.

 
Egy kis terápiás izgalom
Egy kis terápiás izgalom Első pillanatra nem minden gyerek fogadta kitörő örömmel a szőrgombócok barátságos közeledését. De aztán hamar helyére kerültek a dolgok. Képekkel!
 
Indul az idei tanyafejlesztési program
Indul az idei tanyafejlesztési program Többek között a tanyák lakóépületeinek felújítására, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre is lehet pályázni.
 
A legrangosabb megmérettetés
A legrangosabb megmérettetés A SZTE Mezőgazdasági Karán mint minden évben, idén is megrendezték az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat megmozgató Tudományos Diákköri Konferenciát. Képekkel és eredményekkel!