KözéletKosztolányi Anna nem jutott tovább

2013. szeptember 8., vasárnap
 
Kosztolányi Anna nem jutott tovább

A közönség 595 internetes szavazatával, a harmadik helyen végzett a Miss Alpok Adria Szépségverseny egyetlen hódmezővásárhelyi jelöltje, a 17 éves Kosztolányi Anna.

 

 

 

 

Ez azonban nem volt elég a tovább jutáshoz, hiszen a három első helyezett mellett, csak a legtöbb közönségszavazatot szerzett lány mehet a középdöntőbe.

Szeptember 7-én, szombaton este a XVII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon, a Huszár Mátyás rakparton felállított színpadon tartották a Miss Alpok Adria szépségverseny Csongrád megyei döntőjét.

Megírtuk, 15 lány versenyzett a Megye Legszebbje címért, ami két udvarhölgyével együtt az országos középdöntőbe jutást is jelenti.

A korona végül az alig 16 éves szegedi Dubela Diána fejére került, a két udvarhölgye pedig Pászti Netti és Kórik Laura lett.

A zsűri nem volt könnyű helyzetben, a 15 gyönyörű lány közül nehéz volt kiválasztani, ki legyen a győztes, és kik legyenek az udvarhölgyek. A hosszas tanakodás után született meg a végeredmény.

Dubela Diána a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola Gábor Dénes Tagintézményének tanulója, udvarhölgye Kórik Laura és a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatója, Pászti Netti lett. Az internetes közönségszavazást Bárkányi Dóra nyerte, míg a vásárhelyi Kosztolányi Anna a harmadik lett. meg.

Mint megtudtuk, különösen nem bánkódik miatta, egy kis kikapcsolódásnak szánta, hiszen egyébként is van elég dolga, a Hód Fitness SE tagjaként az intenzív és sikeres sportolás mellett, ebben a tanévben érettségizik.

 

Olvassa el ezt is!

A zene komoly a belépő vicc

A zene komoly a belépő vicc

Szeptember 13-án és 14-én nyolcadik alkalommal dübörög Hódmezővásárhelyen a Hódstock...
Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Fiatalkorú illegális bevándorlók Vásárhelyen

Balogh Norbert szerint az eddig történt lányok molesztálása, megfélemlítése, könnyű testi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Felavatták Szalay Ferenc sírhelyét
Felavatták Szalay Ferenc sírhelyét Hódmezővásárhelyen a katolikus temetőben felavatták a város díszpolgárának sírhelyét.
 
Megduplázta külföldi hallgatói létszámát az SZTE
Megduplázta külföldi hallgatói létszámát az SZTE A 2015-ben újonnan belépő India küldi a legtöbb hallgatót az SZTE-re, az ösztöndíjasok kb. 30 százaléka érkezik onnan.
 
Irtják a szúnyogot Vásárhelyen
Irtják a szúnyogot Vásárhelyen

Szépen kifejezve szúnyoggyérítés volt július 31-én. A légügyi előírások miatt a repülőgépnek csak bő egy óra állt rendelkezésre napnyugta körül

 
Bezáratták az összes Velencei-tavi szabadstrandot
Bezáratták az összes Velencei-tavi szabadstrandot A jövő hétre ígért újabb kánikulát csak a hír hűtheti le, hogy nem engedélyezik a szabadstrandokon a fürdést, de nem a vízminőséggel van baj.
 
Új időszámítás kezdődik a menekültek számára
Új időszámítás kezdődik a menekültek számára A ma éjjel a zöldhatáron még átjutó menekültek közül, valószínű kevesen tudják, hogy rövid időn belül vissza is toloncolhatják őket.
 
Kilenc intézmény került a vásárhelyi központhoz
Kilenc intézmény került a vásárhelyi központhoz Egy évig maradnak az eddigi vezetők. A Centrum jelentős szakmai és gazdálkodási önállóságot, iskoláik pedig részleges gazdálkodási önállóságot kapnak.
 
Előzetesben a migránsokat kifosztó férfi
Előzetesben a migránsokat kifosztó férfi A 4 szír migráns Szeged külterületén találkozott idősebb R. Z-val, R. Z. gyanúsítottal és F. M-mel, akikkel megállapodtak abban hogy  négyüket Budapestre viszik.