SportHódmezővásárhelyi csapat nyerte a Diákolimpia Atlétika Döntőt

2017. május 25., csütörtök
 
Hódmezővásárhelyi csapat nyerte a Diákolimpia Atlétika Döntőt

Május 24-én kezdődtek a 2016/2017. tanévi Diákolimpia Atlétika országos döntői, amelynek idén Székesfehérvár adott otthont.

 

 

 

 

 

 

A versenyeket  négy korcsoportban rendezték, szerdán a II.  korcsoporttal indultak, amelynek során mintegy 300 gyermek mérte össze tudását.

A Diákolimpia Atlétika döntőjében a II. korcsoport, azaz a 8-11 éves korosztály lelkes fiataljai versenyeztek. Mintegy 300 gyerek vett részt megmérettetésen, ahol 4 számban – 60 méteres futás, távolugrás, kislabda hajítás és 4x100 méteres váltófutás - hirdettek bajnokokat. A Székesfehérváron zajló döntőre az egész országból érkeztek a résztvevők. Összesen húsz megyei, a budapesti, valamint 3 meghívott csapat fiataljai versengtek az egyéni és csapatelsőségekért.

 

A versenynap végén, csapatversenyekben végül a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola fiúcsapata bizonyult a legjobbnak. 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ludas Matyi - gyerekekre hangolva

Ludas Matyi - gyerekekre hangolva

A nagysikerű Bon Bon Matiné gyerekelőadás ezúttal Ludas Matyi, a furfangos libapásztor történetét zenei...
A Holló utcából a Nap felé

A Holló utcából a Nap felé

A vásárhelyi származású csillagász egykori iskolájában, a Varga Tamásban diákoknak...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban
Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban A magyarországi németek kitelepítésének 72. évfordulóján a Gregus Máté Szakközépiskola végzős diákjainak tartottak rendhagyó történelemórát. Képekkel.
 
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.