SportHódmezővásárhelyi csapat nyerte a Diákolimpia Atlétika Döntőt

2017. május 25., csütörtök
 
Hódmezővásárhelyi csapat nyerte a Diákolimpia Atlétika Döntőt

Május 24-én kezdődtek a 2016/2017. tanévi Diákolimpia Atlétika országos döntői, amelynek idén Székesfehérvár adott otthont.

 

 

 

 

 

 

A versenyeket  négy korcsoportban rendezték, szerdán a II.  korcsoporttal indultak, amelynek során mintegy 300 gyermek mérte össze tudását.

A Diákolimpia Atlétika döntőjében a II. korcsoport, azaz a 8-11 éves korosztály lelkes fiataljai versenyeztek. Mintegy 300 gyerek vett részt megmérettetésen, ahol 4 számban – 60 méteres futás, távolugrás, kislabda hajítás és 4x100 méteres váltófutás - hirdettek bajnokokat. A Székesfehérváron zajló döntőre az egész országból érkeztek a résztvevők. Összesen húsz megyei, a budapesti, valamint 3 meghívott csapat fiataljai versengtek az egyéni és csapatelsőségekért.

 

A versenynap végén, csapatversenyekben végül a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola fiúcsapata bizonyult a legjobbnak. 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ludas Matyi - gyerekekre hangolva

Ludas Matyi - gyerekekre hangolva

A nagysikerű Bon Bon Matiné gyerekelőadás ezúttal Ludas Matyi, a furfangos libapásztor történetét zenei...
A Holló utcából a Nap felé

A Holló utcából a Nap felé

A vásárhelyi származású csillagász egykori iskolájában, a Varga Tamásban diákoknak...
 

És ezt már olvasta?

A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.
 
Fürdési tilalom a Mártély holtágon
Fürdési tilalom a Mártély holtágon Rossz hír, pláne mivel a következő napokban igazi nyaraló időt prognosztizál a meteorológia, hogy alig két hét után, ismét kikerült a fürödni tilos tábla a Mártélyi szabadstrandra.
 
Súlyos baleset Vásárhely közelében
Súlyos baleset Vásárhely közelében

Július 18-án a kora délutáni órákban baleset történt a 45-ös főút Szentes és Hódmezővásárhely közötti szakaszán.

 
Vásárhelyi betörők rendőrkézen
Vásárhelyi betörők rendőrkézen Néhány nap alatt egy, a városban történt lakásbetörést derítettek fel a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bűncselekménnyel kapcsolatba 3 férfit előállítottak.
 
90 éves Lantos László Imre
90 éves Lantos László Imre A Volánnál  tehertaxisként dolgozott, majd személyi taxisként ment nyugdíjba.
 
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden A szegedi Állatvédelmi Kontaktpontjában nyári tábort szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány 6-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják.