SportHárom magyar bajnoki érem Vásárhelynek

2019. október 21., hétfő
 
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek

A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, a fényes érmeken túl még egy pontszerző pozíciót is sikerült szerezni.

 

 

 

 

 


Jól kezdődött Balog Márkó visszatérése a sporthoz, hiszen rögtön fölényes, pontozásos győzelmet aratott a magyar bajnokságban, a kaposvári Ring SC versenyző Bankert Máté ellen. A folytatásban a győri Gladiátor öklözője, Muhovics Milán azonban útját állta, nem jutott elődöntőbe. Így is pontszerző helyet szerzett a Boxing Gym Vásárhelynek.

 

Csütörtökön Kovács Fanni, első párosként, Szeleczki Lillával mérkőzött, akit egyhangú pontozással múlt felül, így a legjobb négy közé került. Kovács Fanni az elődöntőben is meggyőző fölénnyel nyert tatabányai ellenfele nem is küzdte végig a három menetet, így a szombati, élete második magyar bajnoki döntőjére készülhetett.

 

Balog Patrik és Seres Héra a legjobb négy közé került, így pénteken elődöntőztek. Seres Héra élete első nemzeti bajnokiján indult most, de a döntőbe kerülés nem sikerült, így is ragyogó teljesítménnyel és bronzéremmel vigasztalódhatott.

 

Balog Patrik az elődöntőben egyértelmű fölénnyel verte kőbányai ellenfelét, a meccset végig sem játszották.  A döntőben a magyar válogatott Zarándó Péter várt rá, aki pontozással bizonyult nála jobbnak, egy látványos, kemény mérkőzés után. Balog Patrik magyar bajnoki ezüsttel zárt.

 

Kovács Fanni  szombaton a másik vásárhelyi egyesület versenyzőjével, Kiss Aurórával találkozott a ringben. A kemény összecsapás végén Fanni kezét emelték a magasba: egyhangú pontozással lett magyar bajnok, immáron másodszor!

 

Kovács Fanni ezzel páratlan sorozatot tudhat magáénak és klubjának, hiszen idén nyert egy magyar kupát, több nemzetközi versenyen érmet, bronzot hozott haza a junior Európa-bajnokságról, hétvégén pedig behúzta második magyar bajnoki címét.

 

A Boxing Gym Vásárhely ezzel egy arany, egy ezüst, egy bronz, és egy pontszerző hellyel zárta a junior OB-t. A néhai Kerekes János szellemiségében működő klub mostani sikeréhez az összes edző és segítő hozzájárult, azaz Kecskeméti Imola, Berki Ferenc, Krucsai Zsolt, Szabó Szilveszter, Kovács Gábor, Diószegi Tibor és Tóth Zsolt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Élményfestés, avagy művészetterápia

Élményfestés, avagy művészetterápia

Az ötlet kezdeményezője Lucza-Vígh Erna, aki szerint a mai, rohanó világunkban fontos az önkifejezés, amelynek egyik bevált eszköze lehet az alkotótevékenység.
Óvodások a Tornyaiban

Óvodások a Tornyaiban

Uniós támogatással múzeumpedagógiai foglalkozásokat rendeznek óvodás és általános iskolás csoport számára.
Munkabérek és értékük

Munkabérek és értékük

A magyar átlagbér vásárlóerő-egységben számolva is az egyik legalacsonyabb volt az Európai Unióban tavaly - derül ki az Eurostat nettóbér-statisztikájából.
A havidíjban jóváírják a több napos kimaradást

A havidíjban jóváírják a több napos kimaradást

Január 12-e óta  szerkesztősé-

günk több telefont és emailt kapott, hogy Hódmezővásárhelyen az Invitel IPTV szolgáltatás nem működik. Megkeresésünkre a cég közleményt juttatott el a Vásárhelyi Hírekhez.  

 

És ezt már olvasta?

Fontos dátumok 2020-ban
Fontos dátumok 2020-ban Tervezhető a jövő évi síelés, nyaralás, vagy egyéb program. Itt a 2020-as év ünnep- és munkaszüneti napok és tanítási szünetek listája.
 
Gyermekek Karácsonya idén is
Gyermekek Karácsonya idén is Évek óta hagyomány, hogy a polgármester felhívást tesz közzé, hogy a cégek, vállalkozások, magánszemélyek segítsék adományaikkal a Gyermekek Karácsonyát.
 
Ennivaló receptjeink - Pekándiós csokoládé cookie
Ennivaló receptjeink - Pekándiós csokoládé cookie Egy hétig lezárt dobozban eláll, lehet hogy utána is, „de valaki mindig megeszi”, így baromi nehéz rájönni mi a max. határidő az eltarthatóságában.
 
A halálos rongyláb tünet
A halálos rongyláb tünet A huzat hatására hullámzó hanghatás keletkezik, amely jelzi: beindult az izzás, az égés, amely során a hőmérséklet akár az ezer celsius fokot is elérheti.
 
Bizonytalan teremtő gondolkodás
Bizonytalan teremtő gondolkodás

Mi van akkor, amikor a teremtő vágy, teremtő gondolkodás sehogy se akar működni? A kisbaba-logika szerint ez azért van, mert nem sírtunk elég jól. Vagyis mi vagyunk a rosszak, hibásak, tehetetlenek – miközben mindenki más sikeres!

 
Gének határozzák meg, ki az édesszájú
Gének határozzák meg, ki az édesszájú Nem véletlen, hogy a kedves, szeretnivaló embereket gyakran az „édes” jelzővel illetjük és hogy a szerelmesek gyakran „Édesemnek” szólítják egymást.
 
Ivartalanítás állami pénzből
Ivartalanítás állami pénzből Az agrártárca támogatása keretében összesen húsz szervezet közel háromezer eb ivartalanításának a finanszírozását kezdi meg hamarosan.