SportGyőzelemmel indult a szezon

2019. szeptember 17., kedd
 
Győzelemmel indult a szezon

Szeptember 14-én elrajtolt a 2019/2020. évi NBII felnőtt bajnokság. A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin.

 

 

 

 

 

 

A honlapjukon olvasható beszámoló szerint a várakozásaik ellenére nem indult jól a mérkőzés, több buta hibát vétettek támadásban, védelmükön pedig könnyedén jutottak át a gyors lábú szegediek.

Ennek köszönhetően hideg-zuhanyként hatott a 0-3 az eredményjelzőn. Öt perc kellett, hogy először betaláljon a Vásárhely, de  a játékuk továbbra sem akart összeállni. Csáki és Nagy góljaival előbb egalizáltak, majd fokozatosan növelték előnyüket, így 3 gólos előnnyel vonulhattak a szünetre.

 

A második félidő is sok hibát, gyakran fegyelmezetlen megoldásokat hozott, ennek köszönhetően nem tudtakk végleg leszakítani a lelkes és jól küzdő ellenfelüket. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, és végül 4 góllal hozták a mérkőzést.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 26-22 (15-12)

 

NBII Dél-keleti csoport – 1. forduló

Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Játékvezetők: Kiss, Petrovszky
Versenybíró: Miklós Melinda
 

 

HLKC: Áncsán – Török 6 Nagy 5, Dankó 4, Szabó 2, Csáki 5, Pap, Cs: Ádász (k), Lukács 2, Baráth 2, Kovács, Földesi L., Vörös, Rácz

 

Dankó Ervin vezetőedző: “Örülök a győzelemnek, de sok technikai hibánk volt, ezen javítanunk kell. A védekezésünk többször is megfelelően összeállt, ennek köszönhető a viszonylag kevés kapott gól. Nem vagyok elégedett, de minden kezdett nehéz.”

 

A bajnokság második fordulójában a tavalyi bajnok Gyula otthonába látogatnak szeptember 21-én.

 
 
Forrás: hlkc
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben...
Indul a bormustra Szegeden

Indul a bormustra Szegeden

A hosszú és változatos szegedi fesztiválnyár záró rendezvényére ismét a Dóm...
 

És ezt már olvasta?

Erdélyi diákok Vásárhelyen
Erdélyi diákok Vásárhelyen Farkaslakai és székelyudvarhelyi gyerekek látogattak el a hétvégén az Emlékpontba és a Tornyai János Múzeumba.
 
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, az érmeken túl még egy pontszerző pozíciót is sikerült szerezni.
 
Élményfestés, avagy művészetterápia
Élményfestés, avagy művészetterápia Az ötlet kezdeményezője Lucza-Vígh Erna, aki szerint a mai, rohanó világunkban fontos az önkifejezés, amelynek egyik bevált eszköze lehet az alkotótevékenység.
 
Kik legyenek jövőre a Bessenyei-díjasok?
Kik legyenek jövőre a Bessenyei-díjasok?

November 1-jéig lehet jelölteket javasolni a hódmezővásárhelyi önkormányzat által 2008-ban alapított művészeti díjra.


 
Rózsa Luca tárlatvezetése
Rózsa Luca tárlatvezetése A tavalyi Vásárhelyi Őszi Tárlat Fiatal Festők Nívódíjával elismert alkotója mutatta be a Tornyai János Múzeumban látható önálló tárlatát.
 
Vásárhelyi biciklitolvajok rendőrkézen
Vásárhelyi biciklitolvajok rendőrkézen A rendőrök az egyik elkövetőnél tartott kutatás során a négy kerékpár mellett, további tizennégy bicikli részeit foglalták le. Lehet hogy az öné is köztük van? Képekkel.
 
A nyílttéri szezon vásárhelyi lovassikerei
A nyílttéri szezon vásárhelyi lovassikerei Két szakágban is sikeresen zárták a nyíltéri szezont a Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai. Eredményekkel és képekkel.