Kék hírekGazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

2019. január 31., csütörtök
 
Gazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

Jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás három hódmezővásárhelyi férfi ellen, akik a városban találtak egy pénztárcát, melyből eltulajdonították a benne lévő készpénzt. A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül elfogták őket.

 

 

Képünk illusztráció

 


A gyanúsítottak január 27-én 19 óra 50 perckor egy parkolóban figyeltek fel a földön heverő erszényre. Egyikük felvette azt, majd beszálltak az ott parkoló gépkocsijukba és elhajtottak a helyszínről. Útközben szétosztották egymás között a tárcában lévő, csaknem 100 ezer forint értékű hazai és külföldi bankjegyet, majd az üres pénztárcát bedobták egy postaládába.

 

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

Ellenük jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman beismerő vallomást tettek.

A nyomozók az eltulajdonított pénzt lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak nyitott kérdések

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak...

A megszüntető határozatot a Szerdahelyi József Kht., mint  médiaszolgáltató -...
Gazdanap helyi ízekkel

Gazdanap helyi ízekkel

Február 2-án a Gregus Máté Szakképző iskola tornatermében népi mesterségek és helyi...
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Őszi hálóing paletta
Őszi hálóing paletta

Szuper megoldás például egy hosszú ujjú pamut verzió, a kényelem és az esztétikum kedvéért tág V nyakkivágással.

 
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa Évek óta a magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére. A pótlásra szeptember második felétől már mindenképpen szükség van.
 
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal Elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalt. A polgármester közleményben reagált a hírre.
 
Tanulmányúton Vásárhelyen
Tanulmányúton Vásárhelyen A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti Tagozatának tagjai felkeresték a Tornyai János Múzeumot és az Emlékpontot is.
 
Hazánk és a magyar emberek biztonságért
Hazánk és a magyar emberek biztonságért Több mint nyolcvan pályakezdő szerződéses katona tett ünnepélyes esküt szeptember 13-án a hódmezővásárhelyi laktanyában.
 
A város múltjáról valló leletek
A város múltjáról valló leletek A Bethlen Gábor Református Gimnázium bővítésének megkezdése előtt kétszázötven négyzetméteres területen végeznek próbafeltárást a régészek.