FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Négy vásárhelyi az Év sportolói között
Négy vásárhelyi az Év sportolói között December 16-án Szegeden gála keretében kihirdették a 2014. év sportolóit. A Délmagyarország Kiadó 45. alkalommal adta át az elismeréseit. Képekkel!
 
Megújuló Energia Alapú Virtuális Laboratórium projekt
Megújuló Energia Alapú Virtuális Laboratórium projekt A projekt jó lehetőséget ad a két egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak az együttműködésére, tudásuk és tapasztalataik megosztására is
 
Eltökéltség és kitartás - töretlen siker
Eltökéltség és kitartás - töretlen siker Jövőre sokat várnak Berei Bélától, hiszen utolsó éves kadetként, minden versenyen nagy esélyesként indulhat, többek között a franciaországi Európa- bajnokságon is. Képekkel!
 
A maci is a legjobb helyre került
A maci is a legjobb helyre került Nehéz volt az ajándékozóknak érzelmek nélkül megállni, látva a gyerekek arcán a boldogságot, miközben lázasan bontogatták ajándékaikat. Sok képpel!
 
Vádemelés egy sportegyesület vezetőjével szemben
Vádemelés egy sportegyesület vezetőjével szemben Vádat emelt azzal a mindszenti férfivel szemben aki többek között egy helyi sportegyesület vezetőjeként és nevében eljárva követett el bűncselekményeket.
 
Élethelyzetek társasjátéka
Élethelyzetek társasjátéka Kellemes időtöltést ígérő 4-6 személy által játszható társasjátékkal lepte meg Hódmezővásárhely iskoláit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Képekkel!
 
Vége a plázázásnak is
Vége a plázázásnak is Megszavazta a parlament kedden a vasárnapi pihenőnap bevezetését, így jövő március 15-étől a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.