FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Három éve lett díszpolgár Eifert János fotóművész
Három éve lett díszpolgár Eifert János fotóművész Szinte mindig van nála fényképezőgép, hiszen sajnálná, ha szembetalálkozna egy várva várt témával, és gép híján csupán mesélni tudna róla.
 
Vásárhelyi lovas sikerek Kecskeméten
Vásárhelyi lovas sikerek Kecskeméten Október 6-án a Regionális Díjugrató Bajnokság Dél-Magyarországi versenyén Markó Sándor és Sajti Fanni szerzett érmes helyezést.
 
Ennivaló receptjeink - Rakott lencse
Ennivaló receptjeink -  Rakott lencse Csúnya vagyok, de finom vagyok! Üzeni kép a vállalkozó kedvű háziasszonyoknak. Különleges ízpárosítást ajánlunk: lencsét és padlizsánt.
 
Konferencia és együttműködési megállapodás
Konferencia és együttműködési megállapodás Újabb felsőoktatási intézmény kíván közös kutatást és tudományos együttműködést a vásárhelyi Emlékponttal. Erről megállapodás is született.
 
A magányosság csábítása
A magányosság csábítása

A facebook-on megkérdezett 10 vásárhelyi nőből 3 nem fél a magányosságtól. Az egyedülállók száma világszerte emelkedik, 2020-ra pedig világszerte 20 százalékkal nő majd az egyedül élők száma.

 
Négy éve avatták fel Dömötör János díszsírhelyét
Négy éve avatták fel Dömötör János díszsírhelyét Most négy éve, 2011. október 8-án a hódmezővásárhelyi Kincses Temetőben felavatták a két éve elhunyt Dömötör János múzeumigazgató díszsírhelyét. Képekkel!
 
A legmegbecsültebb leány
A legmegbecsültebb leány A körülbelül 750 dolgozóval és a további 120 fővel, Vásárhely legnagyobb munkáltatója a Villeroy&Boch Magyarország Kft. Elődjét éppen 50 éve alapították. Képekkel!