FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Az álarcosbál a Szabadtérin
Az álarcosbál a Szabadtérin Katarina Witt elmondta: elbűvölte a Dóm tér és a díszlet látványa, s nagyon bátor ötletnek tartja, hogy a darabban jégpályát varázsolnak a színpadra.   
 
Kecskés Fanni - a sport elkötelezettje
Kecskés Fanni - a sport elkötelezettje Kicsit közhelyesen hangzik, de a sport által megtanultam küzdeni, megtanultam, hogy nem szabad semmit feladni, tanultam tiszteletet, alázatot.
 
Morális válság van az ágazatban
Morális válság van az ágazatban Hódmezővásárhelyről is voltak résztvevők az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján, a Semmelweis-napon tartott megmozduláson, Budapesten.
 
Útravalóul
Útravalóul A gyűlöletet, a sötétséget, a butaságot kell legyőzni, mert azok roncsolják a szabadságot, mondta Böjte Csaba, aki Mindszenten celebrált szentmisét.
 
Avatás július 11-én
Avatás július 11-én Megnyílik Nagylaknál az első autópálya-határátkelő. Ugyanaznap átadják a Pécska (Pecica)-Arad illetve az M43-as Makó és az országhatár közötti szakaszát
 
Szakképzési centrum lesz Hódmezővásárhelyen
Szakképzési centrum lesz Hódmezővásárhelyen A három vásárhelyi szakképző iskola és a Cseresnyés Kollégium mellett Makón a Návay, Szentesen a Boros és a Zsoldos kerül át július elsejével az NGM-hez, illetve Vásárhelyhez.
 
Békési Fúvószenekari Találkozó vásárhelyiekkel
 Békési Fúvószenekari Találkozó vásárhelyiekkel A fúvószenekari rendezvényen négy település vett részt. Hódmezővásárhelyről a Városi Fúvószenekar és a Hód-Kristály Mazsorett csoport.