FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A természetből kiválasztva, kihasítva
A természetből kiválasztva, kihasítva Csete György Kossuth-, Ybl- és Prima Primissima díjas építőművész és felesége Csete Ildikó textilművész munkásságát bemutató kiállítás nyílt Hódmezővásárhelyen.
 
Jön Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz
Jön Hódmezővásárhelyre az Eötvös Cirkusz Tizennégy műsorszámmal, 40 fős társulatával és 70 idomított állattal április 2-től 6-ig Vásárhelyen vendégszerepel az Eötvös Cirkusz. Bemutató videóval!
 
Jutalom drukkolás a válogatottnak
Jutalom drukkolás a válogatottnak

A hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola 44 diákja részt vett a Magyarország-Görögország EB selejtezőn.

 
Nincs Juhásztalálkozó főzőverseny nélkül!
Nincs Juhásztalálkozó főzőverseny nélkül! A címbeli mottó továbbra is érvényes, vagyis a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar mostantól fogadja a XXXI. Szent György-napi Juhásztalálkozó Főzőversenyére a jelentkezéseket.
 
Megvan a szezonbeli tizenhetedik győzelem
Megvan a szezonbeli tizenhetedik győzelem A ragyogó időben megrendezett mérkőzésen, rengeteg helyzetet kialakítva, megérdemelt győzelmet aratott Bódi Attila csapata. Nagy képpel!
 
Felvétel indul!
Felvétel indul! Felejthetetlen élményben volt részük a Liszt Ferenc iskola nyolcadikosainak Budapesten. Profi technikával tévézhettek, rádiózhattak, újságot szerkeszthettek. Sok képpel!
 
Fegyveres rablás Hódmezővásárhelyen
Fegyveres rablás Hódmezővásárhelyen A 24 éves zavart állapotú K. Viktor fegyverrel hadonászott Hódmezővásárhelyen az egyik belvárosi szórakozóhely előtt. Kiderült, hogy kirabolt egy kocsmát. Képekkel!