FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Második nap - Díjesővel, felhőtlen éggel
Második nap - Díjesővel, felhőtlen éggel A Galériánkban 94 fotón, az idei Állattenyésztési és Mezőgazda Napok második napja egy kicsit másképpen. Fotótudósítás!
 
A Kosársuli bejutott a négy közé
A Kosársuli bejutott a négy közé A kék-sárgák a brillírozó Czibere vezetésével döntötték el a győzelem sorsát az első háromnegyedben a Baja elleni párharc második mérkőzésén.
 
Folytatódik az érmes széria
Folytatódik az érmes széria Fit-Kid egyéni bajnokság mérlege: 3 arany, 3 ezüst, 2 bronz. Vásárhelyen lesz a Fit-Kid Diákolimpia döntője. Eredményekkel és képekkel!
 
Első nap - Trendi állatokkal szelfizni
Első nap - Trendi állatokkal szelfizni A Galériánkban 98 fotón, az idei Állattenyésztési és Mezőgazda Napok első napja egy kicsit másképpen. Fotótudósítás!
 
Kampány indul a helyi termékekért
Kampány indul a helyi termékekért Ádók János: 2015-től a helyi termékeket gyártó őstermelők, kistermelők, illetve mikro- és kisvállalkozók piacra jutási lehetőségei bővülhetnek.
 
Eredetvédelmet kapott a makói hosszúgyökér
Eredetvédelmet kapott a makói hosszúgyökér Ez a fajta kitűnő zamatú, és hosszabb ideig eltartható, mint más petrezselyemfélék.
 
Vásárhelyi lánynak is szurkolhatunk a májusi Világbajnokságon
Vásárhelyi lánynak is szurkolhatunk a májusi Világbajnokságon Eddigi eredményei, erőnléte  és felkészültsége alapján a vásárhelyi Lipcsei Claudiát is beválasztották a Cseljabinszkbe utazó magyar válogatottba.