FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

1956 vásárhelyi és hazai dokumentumai az Emlékpont új kiállításán
1956 vásárhelyi és hazai dokumentumai az Emlékpont új kiállításán Saját kutatásaik alapján levéltárak, magángyűjtemény, vásárhelyiek és országos tevékenységet folytató magángyűjtők anyagából állt össze a kiállítás. Képekkel!
 
A szabadság ára - kettétört életek
A szabadság ára - kettétört életek Nemcsak a mai fiatalok, de az idősek is sok újdonságot, új részletet ismerhetnek meg a hódmezővásárhelyi forradalmi eseményekről, illetve a megtorlásokról. Képekkel!
 
Utazás a sportág őshazájába
Utazás a sportág őshazájába Október 25-én 14 vásárhelyi taekwondos utazik Koreába, a világ első taekwondo parkjába, a TaekwondoWon-ba.
 
Elárulják a fülei
Elárulják a fülei Ha sürgősen nem csinál velük valamit, tuti lebukás lesz, de ezt szeretné a rendőrség is. A tolvaj különös ismertetőjele, szétálló fülei.
 
A tabella élén a Vásárhelyi Kosársuli
A tabella élén a Vásárhelyi Kosársuli A kék-sárgák mind a négy eddigi mérkőzésüket megnyerve a tabella élén állnak. A hétvégén a Békés jön Hódmezővásárhelyre. Interjúval frissítve!
 
Risztov Éva nevét viseli egy tornacsarnok
Risztov Éva nevét viseli egy tornacsarnok Egy budapesti iskola frissen felújított tornacsarnoka a vásárhelyi származású olimpikon nevét vette fel. Az országban ez a tizenegyedik.
 
A vásárhelyi kisfiúnak szerencséje volt
A vásárhelyi kisfiúnak szerencséje volt Vádat emeltek azzal a helybeli férfivel szemben, akinek a kutyája megharapott egy vásárhelyi kisfiút. A kutyának nem ez volt az első támadása.