FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elkészült a vásárhelyi Szakrendelő
Elkészült a vásárhelyi Szakrendelő Február 19-én adják át a kórház rég várt szakrendelőjét, amely a 2005-ben bezárt épületét váltja ki. A véradó is ide került. Képekkel! 
 
110. Gazdabál Vásárhelyen
110. Gazdabál Vásárhelyen A Gazdabál Hódmezővásárhely egyik legnagyobb múltú rendezvénye. Ezzel a mulatsággal avatták 1906. január 6-án az akkor elkészült Fekete Sas Szállót. Sok képpel!
 
Ez volt a kilencedik
Ez volt a kilencedik Ragyogó első félidő után a másodikban már nem tudta tartani ellenfelét a Vásárhelyi Kosársuli, így a kék-sárgák elszenvedték újabb szezonbeli vereségüket
 
Mennyi az annyi?
Mennyi az annyi? Hadházy Ákos az LMP antikorrupciós szakszóvivője szerint voltak olyan járások, ahol egyszerűen megették az összegeket, többek között Hódmezővásárhelyt is említette.
 
A nyughelyvitában még nincs megnyugvás
A nyughelyvitában még nincs megnyugvás

Isten nevének említése továbbra sem megengedett? A héten felfüggesztette a bíróság a Kegyeleti Kft. és a Református Egyház közötti pert, amíg folyik a hatósági eljárás. 

 
Bűnös cselekmények Vásárhelyen
Bűnös cselekmények Vásárhelyen Tavaly 31%-kal csökkent a rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma. A lakásbetörések száma viszont alig lett kevesebb.
 
A vidékfejlesztés lehetőségeiről Vásárhelyen
A vidékfejlesztés lehetőségeiről Vásárhelyen Az idei évben megjelenik valamennyi vidékfejlesztési pályázat, a rendelkezésre álló összesen 1300 milliárd forintnyi forrásból 610 milliárdra már jelentkezhetnek az érintettek.