FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Folytatódik a gyümölcs-program az iskolákban
Folytatódik a gyümölcs-program az iskolákban Az országos program részeként. Vásárhelyen több mint két és félezer diák kap gyümölcsöt. Csak a hetedikesek és a nyolcadikosok maradnak ki.
 
Illetményemelés a katonáknál
Illetményemelés a katonáknál A csapatoknál szolgálók nagyobb, „az íróasztalnál ülők” kisebb mértékű emelésre számíthatnak, egy fiatal hadnagy akár 30 százaléknál is magasabb emelésre számíthat.
 
Jéggé válik a belvíz
Jéggé válik a belvíz Jelenleg a térségben 39 és félezer hektár van víz alatt. Van ahol 24 órában megy a szivattyú, de ha erősödik a lehülés még nehezebb lesz a belvízmentesítés.
 
A hétvégén zár a különleges kiállítás
A hétvégén zár a különleges kiállítás A szentendrei Kovács Margit Múzeum anyagából összeállított hódmezővásárhelyi kiállítás utolsó napjaiban tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket.
 
Piros traktor a Gregusnak
Piros traktor a Gregusnak Megérkezett a Gregus Máté Szakképző Iskola új szerzeménye. A nem igazán játékszer 81 lóerős és hétmillióba került.
 
90 éves Kardos Pál
90 éves Kardos Pál Hódmezővásárhelyen született. A háború alat leventének vitték el, hadifogságba került. A Majolikából ment nyugdíjba
 
Testvériskolák a hungarikumokért
Testvériskolák a hungarikumokért A hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola és a ceredi Id. Szabó István Általános Iskola 25-25 diákja vett részt a két partnerintézmény által választott téma feldolgozásában.