FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Van menedék
Van menedék Legyengült állapotban, a hidegtől teljesen magatehetetlen 58 éves férfit találtak Hódmezővásárhelyen a Hajléktalanszálló munkatársai, akik napközben járják a várost.
 
Vízivilág télen-nyáron
Vízivilág télen-nyáron December közepén már pancsolhatnak a „vizes játszótéren” a gyerekek, de az idősebbeknek is lesz egy fedett termálvizes medencéje. Képekkel!
 
Kockázat csökkentés a határon innen
Kockázat csökkentés a határon innen Óbecsén is felütötte a fejét a nyugat-nílusi láz. Magyarországon, különösen a szerb határ közeli települések lakossága szerint az illegális migránsok miatt nagy a kockázata az ebola és egyéb fertőzésnek.
 
A Vándorkupa idén nem vándorolt
A Vándorkupa idén nem vándorolt A vetélkedő alapítása óta kétszer a Szent István Iskola, kétszer pedig a Liszt Ferenc Iskola nyerte az Eötvös Junior Kupát. Idén ismét a lisztesek győztek.
 
A vásárhelyi szív diadala
A vásárhelyi szív diadala Óriási szívvel játszva, az utolsó percekben fordítva nyert a Vásárhelyi Kosársuli csütörtökön a Tehetséges Fiatalok-Budapest otthonában.
 
Idén ezerrel több
Idén ezerrel több A közéletben járatosabbak számára ismerős arcok csengetnek be a következő napokban a 70 éven felüli nyugdíjasokhoz. A képviselők idén is személyesen viszik ki a vásárlási utalványokat.
 
Már az első érintésekor élete elemévé vált
Már az első érintésekor élete elemévé vált Különleges - a mai 40-60 évesek számára kuriózumnak számító - kiállításra invitálja a vásárhelyieket Pannonhalmi Zsuzsanna keramikusművész.