FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rúdtánc - trend és sport
Rúdtánc - trend és sport Siker a Tarjáni Napon, még nagyobb siker a Körös-toroki Napokon, dobogós helyezések két országos versenyen. Ez a gyorsmérlege a vásárhelyi Pole Magic Rúdtánc Stúdió csapatának. Videóval!
 
Itt a győztes idei Magyarország Tortája
Itt a győztes idei Magyarország Tortája Mivel a díjazott cukrászok valamennyien nők voltak, a korábbi győztes cukrász a szakma férfi képviselőinek azt üzente: jövőre kössék fel a kötényt.
 
A vásárhelyi vállakozókhoz közel
A vásárhelyi vállakozókhoz közel Több mint egy éve, a megnövekedett ügyszám miatt a korábbinál nagyobb és modernebb képviseleti irodába költözött a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
 
A Főgáz váltja a GDF Suezt Vásárhelyen
A Főgáz váltja a GDF Suezt Vásárhelyen Ezzel párhuzamosan megkezdődött a nemzeti közműszolgáltatás villamosenergia-szolgáltatásának kialakítása hogy a jövő év elején igénybe vehessék a fogyasztók.
 
Több száz bála égett
Több száz bála égett Vásárhely határában, a Hódagro környékére hajnali 3 órakor riasztották vásárhelyi tűzoltókat. Kazalba rakott 800 szalmabála kapott lángra.
 
Rapcsák András Sakk Emlékverseny tizennegyedszer
Rapcsák András Sakk Emlékverseny tizennegyedszer A néhai polgármesterről elnevezett sakk emlékverseny augusztus 2-án vasárnap délelőtt volt a Fekete Sasban. 75-en ültek asztalhoz. Eredményekkel! Nagy képpel!
 
XI. Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
XI. Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál Komoly- és könnyűzenei koncertek, kiállítások, filmvetítések, könyvbemutatók és író-olvasó találkozók is várják az érdeklődőket az idei tizenegyedik fesztiválon