FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?
A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Mennyi időt és pénzt fordítasz önmagadra? Igen elterjedt tévhit, amit sajnos a reklámok is sugallnak, hogy a megérdemlem érzését tárgyak vásárlásával lehet kiváltani.
 
Megvan a szezon második győzelme
Megvan a szezon második győzelme Ahogy a mesékben szokták mondani, minden jó, ha a vége jó: a nagyot küzdő Kosársuli az utolsó percben fordítva két ponttal diadalmaskodott.
 
Mit hozhat két kultúra egymásra hatása?
Mit hozhat két kultúra egymásra hatása? Maróth Milkós: ha mi odamegyünk el kell fogadnunk az ő játékszabályaikat, ha ők idejönnek akkor is nekünk kell alkalmazkodni.
 
Még mindig üzlet a migránsok szállítása
Még mindig üzlet a migránsok szállítása

Egy hódmezővásárhelyi férfi nyolc migránst akart a szerb-magyar határ közeléből Hegyeshalomra szállítani. Az M5-ösön lekapcsolták.    

 
Szlovákiai muzeológusok tanulmányúton
Szlovákiai muzeológusok tanulmányúton Szeptember 23-án harminc szlovákiai múzeumi szakember látogatott az Emlékpontba.
 
Székkutas közfoglalkoztatási termékei Budapesten
Székkutas közfoglalkoztatási termékei Budapesten Budapesten a kétnapos Országos Közfoglalkoztatási Kiállításon a 130 kiállító között Székkutas is bemutatkozott.
 
Aranyvilla a jutalom
Aranyvilla a jutalom Vásárhelyen teremnek az ország legjobb gazdászai - elsők lettek a Mezőgazdasági Kar hallgatói az országos gazdászversenyen