FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Izgalmak várhatók a Hódtóiban
Izgalmak várhatók a Hódtóiban Az eddigi találkozóin mindkétszer a kék-sárgák húzták a rövidebbet, Varga Dánielék azonban most mindenképpen változtatnának a helyzeten.
 
Emberség a pokolban
Emberség a pokolban A Honvédelmi Minisztérium is felfigyelt Hegyi Endre, az I. Világháborús katonák emlékét megőrző missziójára: filmet készítettek a vásárhelyi fotóssal. Videóval!
 
Kábítás vagy megelőzés?
Kábítás vagy megelőzés? Május 5-én érkeztek Hódmezővásárhelyre a szcientológusok által alapított mozgalom Maraton-futói. Van ahol előadást tartanak az iskolákban, már ahol engedik!
 
Kézműves Sörök sokadalma
Kézműves Sörök sokadalma

Május 5 és 8. között idén is lesz Sörfesztivál Vásárhelyen.

 
Egy kis terápiás izgalom
Egy kis terápiás izgalom Első pillanatra nem minden gyerek fogadta kitörő örömmel a szőrgombócok barátságos közeledését. De aztán hamar helyére kerültek a dolgok. Képekkel!
 
Indul az idei tanyafejlesztési program
Indul az idei tanyafejlesztési program Többek között a tanyák lakóépületeinek felújítására, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre is lehet pályázni.
 
A legrangosabb megmérettetés
A legrangosabb megmérettetés A SZTE Mezőgazdasági Karán mint minden évben, idén is megrendezték az egyetemi hallgatókat, oktatókat, kutatókat megmozgató Tudományos Diákköri Konferenciát. Képekkel és eredményekkel!