FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Biztos jövő a mezőgazdaságban
Biztos jövő a mezőgazdaságban Továbbra is dinamikusan nő a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karára jelentkezők száma. A tavalyihoz képest idén 14 százalékkal többen nyertek felvételt.
 
Talán meglesz a létszám
Talán meglesz a létszám A második legnépszerűbb szak a kereskedelem és marketing, de a MET vásárhelyi tagozatán ez a szak idén sem indul el, de még nem biztos a másik idulása sem.
 
Kamerakalandok Balin III.
Kamerakalandok Balin III. Eifert Jánost, a vásárhelyi származású fotóművész Bali szigetén tartott workshopot. A Vásárhelyi Hírek olvasóival beszámolóját és újabb kamerakalandjait osztja meg.  Képekkel!
 
Koszovóban is megemlékeztek
Koszovóban is megemlékeztek A nagyrészt vásárhelyi katonákból álló kontingens a nándorfehérvári diadalra emlékezett.
 
Lakásbetörés Vásárhelyen
Lakásbetörés Vásárhelyen

A nyomozók elfogták a két férfit, akik a gyanú szerint egy belvárosi ingatlant törtek fel. A facebook nagy barátja lehet a betörőknek. Kétpercenként történik egy vagyon elleni bűncselekmény

 
Ponthatár - Kinek mit hoz a jövő?
Ponthatár - Kinek mit hoz a jövő? Ma este hirdetik ki a felsőoktatási ponthatárokat. Vásárhelyen két oktatási intézménybe - az egyikbe meglepően sok, a másikba kevés - jelentkező diák izgulhat.
 
Verekedett - előzetesbe kerülhet
Verekedett - előzetesbe kerülhet Őrizetbe vett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 36 éves helybeli férfit, aki az elmúlt napokban a városban garázdálkodott.