FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Négy éve hunyt el Herczeg Mihály
Négy éve hunyt el Herczeg Mihály Négy éve 2011. augusztus 31-én a Szent István Templomban búcsúztatták, hamvait a templom urnakápolnájában helyezték örök nyugalomra. Írása önmagáról.
 
Több Magyarországnyi szemét úszik
Több Magyarországnyi szemét úszik Iszonyú mennyiségű szemét úszik a világ tengerein. A NASA bóják segítségével követi és mutatja meg a tengerek felszínén lebegő szemét útvonalát. Videó!
 
Beindult a hétvégi láz a SZIN 5. napján
Beindult a hétvégi láz a SZIN 5. napján Csak egy példa: fellépett a Majka & Curtis formáció, akikről már a mostani, első SZIN-es fellépésükön kiderült, hogy túlnőtték a Live Aréna koncertsátrát.
 
Ezüstérem az Európa-bajnokságon
Ezüstérem az Európa-bajnokságon A hódmezővásárhelyi Makán Doroti a kick-boksz utánpótlás egyik legeredményesebb  hazai sportolója. A magyar válogatott tagjaként Spanyolországban is dobogóra állhatott.
 
Tervezhető uniós pénzek
Tervezhető uniós pénzek A program 1300 milliárd forintját lefedő 83 pályázat első kiírásai szeptemberben megjelennek. Ezekre jelentkezni csak a megjelenéstől számított 30 nap után lehet. 
 
Már mindennaposak a kommandós akciók a sztrádán
Már mindennaposak a kommandós akciók a sztrádán A Parndorf mellett megtalált hűtőkamionban megfulladt 71 menekült tragédiája az embercsempészeket legkevésbé sem érdekli. A Rendőrség naponta kapcsol le járműveket. Videóval!
 
Kerékpárút a Maros folyó felett
Kerékpárút a Maros folyó felett Közel 2,2 kilométer hosszúságú kerékpárút épült a Csongrád megyei Kiszombor és Makó között. Augusztus 28-án adták át.