FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Hwarangdo övvizsgák Vásárhelyen
Hwarangdo övvizsgák Vásárhelyen Június 26-án a hódmezővásárhelyi Hwarang-Do SE övvizsgát tartott. Felkészítő és egyben vizsgáztató mesterük Balázs Éva 5. danos taekwondo mester volt. Képekkel!
 
Pénzt kaptak az önkéntesek
Pénzt kaptak az önkéntesek A négy Hódmezővásárhely környéki település különféle tűzoltóeszközök és felszerelések beszerzésére közel 3 millió forintot nyert.
 
Retroparti Velorexszel, Másával és tortával
Retroparti Velorexszel, Másával és tortával A programok este hat órakor kezdődött sorozatát mintegy félezren keresték fel az Emlékpontban. Sok képpel és fotósorozattal a legaranyosabb Másákkal és a macival!
 
Mozdonyvezetés és gladiátorharc
Mozdonyvezetés és gladiátorharc A címbeli két igen különböző mai és római kori foglalatosság mindegyikével meg lehetett ismerkedni Szegeden az idei Múzeumok Éjszakáján. Képekkel!
 
Gyorsan szagot fogtak a zsaruk
Gyorsan szagot fogtak a zsaruk Természetesen a makói rendőrök az orruknál korszerűbb eszközökkel fülelték le a fokhagyma tolvajokat, akik két autót pakoltak tele.
 
Lelőtte a macskát, fogházbüntetést kapott
Lelőtte a macskát, fogházbüntetést kapott Kínában leölik és megeszik, de azt ott szabad. Nálunk macskát bántani nem szabad, a lelövéséért még dutyi is jár.   
 
Vásárhelyre is ellátogat az EBESZ delegáció
Vásárhelyre is ellátogat az EBESZ delegáció Június 27-től ötnapos látogatást tesz Magyarországon az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet 26 résztvevő államának 71 képviselője.