FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Maxi csocsópálya a Cseresnyésben
Maxi csocsópálya a Cseresnyésben A Cseresnyés Kollégium keddi „focilázának” legnagyobb tömeget vonzó versenye, egy 14x6 méteres csocsópályán zajlott. Képekkel!
 
Küzdelem a tökkel
Küzdelem a tökkel A Nádor utcai iskolában a háromnapos programsorozat igazán "finoman" zárult. Halloween hangulatú, ám annál finomabb torták és sütik evésével. Sok képpel!
 
Előbb kályhát lopott
Előbb kályhát lopott Igazán lehetne enyhítő körülmény, hogy „ésszel dolgozott” a tolvaj. Mert ugye, arra hivatkozott, hogy eredetileg fáért indult az erdőbe.
 
Könyvet és történelmet írt
Könyvet és történelmet írt Október 21-én Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban tartott író-olvasó találkozót az egykori vezérkari főnök.
 
Nagy Alex és csapata bronzérmes lett
Nagy Alex és csapata bronzérmes lett Az idei motocross szezon utolsó versenyén a vásárhelyi Nagy Alex együttese, a KTM OKR Team a bronzérmet szerezte meg. Látványos videóval!
 
A színpompás holtág adja a tanulás hátterét
A színpompás holtág adja a tanulás hátterét A Lucien Hervé Kamera Klub vasárnap délután Mártélyra invitálja a vásárhelyi amatőr fotósokat. A táj- és a portréfotózás fortélyait osztják meg a résztvevőkkel.
 
Egy vásárhelyi csizmadia a Nagy Háborúban
Egy vásárhelyi csizmadia a Nagy Háborúban Szabó Lajos röviddel Hódmezővásárhelyre történő hazaérkezése után önálló csizmadia műhelyt nyitott és ötven évig gyakorolta az ipart, amit 1968-ban adott vissza.