FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nem volt könnyű
Nem volt könnyű Újra a tabella élén áll a Vásárhelyi Kosársuli, miután az utolsó percekben eldöntve szerezte meg szezonbeli 15. sikerét a Budafok otthonában.
 
A Tornyai gesztusa Nőnapra
A Tornyai gesztusa Nőnapra Március 8-án, vasárnap a Tornyai János Múzeum, illetve az Alföldi Galéria kiállításait a hölgyek nagy kedvezménnyel tekinthetik meg.
 
Zöldet kapott a kishomoki csatornázás
Zöldet kapott a kishomoki csatornázás Orbán Viktor aláírásával elhárult minden akadály, a Hódmezővásárhely szennyvíztisztítása és Kishomok városrészének szennyvízcsatornázása című projekt megvalósítása elől.
 
A zene vonzásában
A zene vonzásában

A Bethlen Gábor Református Gimnázium végzőse kapja az idei Gyűrű-díjat, amit március 9-én a hagyományos vásárhelyi Nőnapi koncerten adnak át. Részletes műsorral!

 
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli A péntek esti találkozó egyértelmű esélyesei a tabella második helyét elfoglaló kék-sárgák. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni a fővárosi csapatot.
 
Felkészültek a parancsnokok
Felkészültek a parancsnokok Közel 100 parancsnok felkészítése zajlott a Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében.
 
Csak állj mellém
Csak állj mellém Féláron juthatnak belépőjegyhez Rácz Gergő március 8-i fellépésére Vásárhelyen a hölgyek, illetve nőismerőseiket, családtagjaikat, szeretteiket koncertjeggyel meglepő urak.