FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Sajtóállapotok
Sajtóállapotok Vásárhelyi Mária: "a hatalommal szorosan összefonódó oligarchák kezében összpontosul a médiatulajdon döntő része." Konferencia a sajtószabadságról.
 
Losonczi Gábor a Magyar Liga legjobbjai között
Losonczi Gábor a Magyar Liga legjobbjai között

A most 19 éves fiatalember a vásárhelyi atlétikai egyesület egyik legeredményesebb sportolója, dobogós helyezések tucatjával büszkélkedhet.

 
Hamarosan itt a szóbeli érettségi
Hamarosan itt a szóbeli érettségi Egy kormányrendelet változásai alapján az őszi vizsgaidőszakban a továbbiakban előrehozott érettségi vizsgát nem lehet tenni, vannak egyéb korlátozások is.
 
A vásárhelyi hegedűs kislány álmai
A vásárhelyi hegedűs kislány álmai "Azt kívánnám, hogy gyógyuljak meg, de mivel ezt tudom, hogy nem következhet be, így inkább, hogy a továbbiakban tudjam folytatni a zenei pályámat."
 
Kultúra és hatalom
Kultúra és hatalom Az Emlékpontban tart bemutatkozó estet a Hamvas Béla Kultúrakutató Intézet október 30-án, csütörtökön 17 órakor.
 
Győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk
Győzni akarunk és ezért mindent elkövetünk Utasi Gábor: Remélem visszavágunk a nyári felkészülési tornán tőlük elszenvedett vereségért. A Hepp Kupában pedig szeretnénk minimum a négyes döntőig jutni.
 
Vászonra álmodott világok
Vászonra álmodott világok Tizenkét festőművész alkot együtt a hónap végéig Hódmezővásárhelyen, a XVI. Vásárhelyi Képzőművészeti Szimpóziumon.