FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Húszéves a Belvárosi Olvasókör
Húszéves a Belvárosi Olvasókör A kezdetben 30 fővel indult az 1994- ben alakult hódmezővásárhelyi civil szervezet, mára mintegy 230 fősre duzzadt.
 
Lelke legyen bekötve az élet kötelékébe
Lelke legyen bekötve az élet kötelékébe Dömötör Mihály közel negyven fotójából Béth Hácháim – Az élők háza címmel szeptember 19-én délután nyílt kiállítás a hódmezővásárhelyi Zsinagógában.
 
Csökkennek a gyógyszerárak októbertől
Csökkennek a gyógyszerárak októbertől Több száz, elsősorban a népbetegségek kezelésére szolgáló készítmény ára csökken, átlagosan 10 százalékkal. Gyógyszerlistával!
 
Rotarys ajándék a Péczely iskolának
Rotarys ajándék a Péczely iskolának A vásárhelyi zeneiskola életében is jelentős értékű ajándék a 17 hangszer, amit a hódmezővásárhelyi és a Haarlemmermeer-i Rotary Cluboktól kaptak.
 
A Nagy Háború kitörése
A Nagy Háború kitörése

Az első világháborús centenáriumi rendezvénysorozat keretében konferenciát rendez az Emlékpont szeptember 22-én. Hat előadás lesz.

 
Megújult a Téglagyári Kubikok tanösvénye
Megújult a Téglagyári Kubikok tanösvénye Hódmezővásárhely egyik természeti ékköve most teljesen megújult. Szeptember 20-án félnapos programmal avatják újra. Program!
 
Kezelhető a belvíz
Kezelhető a belvíz Szerencsére nem volt csapadék, azonban így is, csak a tegnapi napon a szivattyúk által átemelt belvíz mennyisége mintegy 769 ezer m3 volt.