FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Vásárhelyi íjász sikerek
Vásárhelyi íjász sikerek A hódmezővásárhelyi  Monolit Terep és Vadászíjász Sportegyesület  versenyzői több régiós és országos versenyen is sikerrel vettek részt. Képekkel és eredményekkel.
 
Képeken keresztül a hazaszeretet és a család
Képeken keresztül a hazaszeretet és a család Különleges kiállítás nyílt május 23-án a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában. A nagyközönség számára is nyitva. Képekkel!
 
Kupát ért a vívóidényben elért eredmény
Kupát ért a vívóidényben elért eredmény Május 21-én a budapesti versenyen a Hódmezővásárhelyi Csomorkány Sport Egyesületet Sápi Ferenc egyedüliként képviselte a páston férfi tőr egyéniben.
 
Hősök napjára megszépültek a katonasírok
Hősök napjára megszépültek a katonasírok Hódmezővásárhelyen a Történelmi Vitézi Rend tagjai és támogatói, valamint a Pálffy Huszárok vettek gondozásba honvédsírokat. Képekkel!
 
Kulcscsont- és medencecsonttörést okozott a rabló
Kulcscsont- és medencecsonttörést okozott a rabló Még a bűnözők körében is a gyermekbántalmazók után az idős magatehetetlen emberek kirablóját tartják a „legaljának”. A 21 éves férfi egy járókeretes idős nőt támadott meg.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2016. 20.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2016. 20.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Hat vásárhelyi érem a régió bajnokságról
Hat vásárhelyi érem a régió bajnokságról Békéscsabán, az Alföldi Vívóakadémián rendeztek régió bajnokságot 4 város utánpótlás tőrvívóival. Képekkel és eredményekkel!