FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Roma fiatalok figyelmébe!
Roma fiatalok figyelmébe! Öt éve a roma fiatalok részaránya fél százalék volt a felsőoktatásban, az elmúlt tanévben pedig már 1,7 százalék. Az idei keret 275 millió forint, 65 millióval több a tavalyinál.
 
Pótfelvételi ponthatárok csütörtökön
Pótfelvételi ponthatárok csütörtökön A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatár nem lehet alacsonyabb az általános eljárásban, július 26-án nyilvánosságra hozottnál.
 
Vásárhelyi festők képkincsei kerültek elő
Vásárhelyi festők képkincsei kerültek elő Az albumban csaknem 160 festmény szerepel és egyúttal képet ad a vásárhelyi és szegedi festők munkásságáról. Sok alkotás kimaradt.
 
Formálódó aranynemzedék
Formálódó aranynemzedék 176-nál jár a legfényesebben csillogó mutató, összeszámolva 298 bajnokunk és 501 érmesünk van, ami felettébb pazar egy olyan kis országtól, mint a miénk.
 
Jól jön az ingyen tüzelőanyag
Jól jön az ingyen tüzelőanyag Idén is pályázhatnak ingyenes tűzifára az ötezer lakos alatti települések. Tavaly Mártély és Székkutas is nyert, Vásárhelyen 200 köbméter fát osztottak ki.
 
Diktatúrák - Tettesek és áldozatok
Diktatúrák - Tettesek és áldozatok Augusztus 23-a a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja. Az '56-os Emlékév további eseményei az Emlékpontban.
 
12 ezer forinttal drágult az iskolakezdés
12 ezer forinttal drágult az iskolakezdés A megkérdezettek háromnegyedének továbbra is jelentős anyagi terhet jelentenek a tanulmányokhoz kapcsolódó különféle kiadások, ami nem meglepő.