FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A tabella élén a HLKC Junior csapata
A tabella élén a HLKC Junior csapata A vendég gyomaendrődiek jobb gólarányuknak köszönhetően az élen álltak a meccs előtt, így a vásárhelyiek számára kiemelten fontos volt a győzelem a forduló rangadóján.
 
Egy bokorban dugta el a csípőfogót
Egy bokorban dugta el a csípőfogót A rendőrök éppen a hódmezővásárhelyi autóbusz állomást ellenőrizték, amikor egy gyanúsan viselkedő férfira figyeltek fel.
 
Előremutató szezonzárás
Előremutató szezonzárás A bajnoki tabella második helyén tölti a téli szünetet a HLKC az NBII Felnőtt Női Kézilabda Bajnokság Dél-Kelet csoportban, miután legyőzte a Gyomaendrőd csapatát.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 47. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 47. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Magyar zászló Bangkokban
Magyar zászló Bangkokban Hódmezővásárhelyi lány lett aranyérmes a  World Bodybuilding & Physique Federation által Bangkokban rendezett világversenyen.
 
Táncverseny a Fekete Sasban
Táncverseny a Fekete Sasban Tizedik alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Fekete Sas Kupát.
 
M&M túra Mártélyon
M&M túra Mártélyon 42 induló teljesítette a választott távját, futva, kerékpározva vagy gyalogolva.