FélpercesFöldhasználat bejelentés

2013. március 12., kedd
 
Földhasználat bejelentés

A hivatalvezetők intézkedései alapján változik a megyei földhivatalok nyitva tartási ideje 2013. április 30-ig:  Hódmezővásárhelyen hétfőtől csütörtökig 13 ás 18 óra között lesz meghosszabbított ügyfélfogadás.

 

 

 

 

A Szeged Járási Hivatal földhivatalában 2013. március 13-tól, hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8-tól este 6-ig, szerdán pedig reggel 8-tól este 8-ig lesz ügyfélfogadás. Sorszámot kérni hétfőn, kedden és csütörtökön délután 2-ig, szerdáként délután 3-ig lehet.

 

Csongrádon szintén nő a nyitva tartási idő: hétfőnként délután is lesz földhasználati ügyben ügyfélfogadás 13 órától 18 óráig, illetve kedden és szerdán 13-tól 15 óráig.

Szentesen, Makón és Mórahalmon a földhivatali kirendeltségek a jelenlegi ügyfélszolgálati időben el tudják látni a bejelentési kötelezettséggel együtt járó feladatokat, de amennyiben szükséges, módosítják félfogadási időket.

 

Olvassa el ezt is!

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

A HLKC U8-as csapata az országos elődöntőben

Dobra Ildikó edző: akaraterőből és küzdeni tudásból sokan tanulhatnának ezektől a 7-8 éves...
Marad továbbra is a schengeni határ

Marad továbbra is a schengeni határ

Tartanak attól is, hogy nagyon sok román, illetve bolgár állampolgár a szegénység elől menekülne...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Új tulajdonosa lesz az egyik vásárhelyi szolgáltatónak
Új tulajdonosa lesz az egyik vásárhelyi szolgáltatónak Valószínű a vonalas telefon, internet, és televíziós szolgáltatásban semmilyen változást nem fognak érezni a vásárhelyiek.  
 
Életmentő készülék a Városi Stadionban
Életmentő készülék a Városi Stadionban Defibrillátort kapott a Városi Stadion,TAO támogatásból amit az önkormányzat 145 ezer forinttal kiegészített.
 
Katonazenekari toborzó Szegeden
Katonazenekari toborzó Szegeden A zeneszámok közben a haderővel kapcsolatosan kérdésekre válaszolt Huszár Ferenc alezredes.
 
Hihetetlen felelőtlenség
Hihetetlen felelőtlenség A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akiknek gépkocsiját egy férfi kővel vagy műanyag palackkal dobta meg Kopáncs környékén, a 47-es számú főúton.
 
Súlyos sérülést okozott a vásárhelyi nő
Súlyos sérülést okozott a vásárhelyi nő Egy hódmezővásárhelyi ingatlanban előzetes szóváltást követően az ágyában fekvő férfi fejét és felső testét egy fanyelű ásóval több alkalommal megütötte.
 
Helytálltak a vásárhelyi katonák is
Helytálltak a vásárhelyi katonák is Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár, többségében hódmezővásárhelyi katonái több-nemzeti gyakorlaton vettek részt a Bakonyban. Képekkel!
 
Ez a valós helyzet a Táltos iskola háza táján
Ez a valós helyzet a Táltos iskola háza táján Rágalmazás szintű - rosszindulatot sem nélkülöző - információhalmaz terjedt el a vásárhelyi intézmény kapcsán. Feljelentést is fontolgatnak.