SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Hőségriasztás után újabb riasztás
Hőségriasztás után újabb riasztás Riasztást adott ki az ÁNTSZ a parlagfű megnövekedett pollenkoncentrációja miatt. Hol kell fokozottan vigyázni az allergiásoknak?
 
Két osztály három pityergés
Két osztály három pityergés A tantermek néhány perces birtokba vétele után az udvaron kézműveskedés, az iskola előtti ligetes részen ügyességi játékok szereztek vidám délelőttöt az elsős gyerekeknek. Képekkel!
 
Tovább élő kapcsolatok
Tovább élő kapcsolatok A vásárhelyi Eötvös József Szakképző 2013 óta tagja a Rákóczi Szövetség Ifjúsági Szervezetének. Pályázataikkal az elmúlt években többször jártak Erdélyben. 
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 34. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 34. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Tavalyi pénzeket kerget a NAV
Tavalyi pénzeket kerget a NAV Körülbelül 470 millió forint kampánytámogatást próbálnak behajtani a tavalyi országgyűlési választás résztvevőitől, köztük Csongrád megyei pártoktól.
 
Az embercsempészet legalja
Az embercsempészet legalja Egy kisteherautóba zsúfolt tizenhét illegális bevándorló, köztük három pici gyerek tudatlanságával visszaélve egy jó nagy kocsikáztatás után megállva Bécset hazudtak nekik. Videóval!
 
Kecskés Ákos az Újpestben játszik
Kecskés Ákos az Újpestben játszik A hódmezővásárhelyi futballista tehetséget 2012-től az Atalanta szerződtette. Az olasz Primavera B bajnokságban 19 mérkőzésen lépett pályára.