SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A zene vonzásában
A zene vonzásában

A Bethlen Gábor Református Gimnázium végzőse kapja az idei Gyűrű-díjat, amit március 9-én a hagyományos vásárhelyi Nőnapi koncerten adnak át. Részletes műsorral!

 
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli A péntek esti találkozó egyértelmű esélyesei a tabella második helyét elfoglaló kék-sárgák. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni a fővárosi csapatot.
 
Felkészültek a parancsnokok
Felkészültek a parancsnokok Közel 100 parancsnok felkészítése zajlott a Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében.
 
Csak állj mellém
Csak állj mellém Mától féláron juthatnak belépőjegyhez Rácz Gergő március 8-i fellépésére Vásárhelyen a hölgyek, illetve nőismerőseiket, családtagjaikat, szeretteiket koncertjeggyel meglepő urak.
 
A Dunakanyar Gyermekhangja lett a Dodgem tagja
A Dunakanyar Gyermekhangja lett a Dodgem tagja Molnár Alíz a sándorfalvi-vásárhelyi-szegedi gyerekekből álló zenekar énekese. Az együttes 2014-ben az Év sulizenekara lett.
 
Ingyen ajándék több százezerért
Ingyen ajándék több százezerért

Idős embereknek tartott termékbemutatón hallották: „…de ha holnap rákos lesz, én pofán röhögöm, ő meg mit csinál, sír.”  Vásárhelyen is naponta csöngenek a telefonok.

 

 
90 éves Kardos Istvánné
90 éves Kardos Istvánné A Háziipari Szövetkezetből vonult nyugdíjba. Házasságából két fia született, két unokája és dédunokája is van.