SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Most nem volt bírság - de lesz!
Most nem volt bírság - de lesz! Szinte előre tudható volt, hogy milyen szabálytalanságokon akadtak fenn a kerékpárosok. Az akció első szakaszában a rendőrök még nem büntettek. 
 
Szélvihar-állók az új molinók
Szélvihar-állók az új molinók Az óriási népszerűségnek örvendő tűzfalfestés nem volt alternatíva, de a most kihelyezett molinók már különleges anyagból készültek.
 
Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János?
Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János? Az egyik hírportál a politikusok vagyonának eltitkolt, vagy annak vélt vagyonelemeivel foglalkozik. Ezek egyikeként Lázár János vagyonát is górcső alá vette.
 
Éremesélyek és a jutalom
Éremesélyek és a jutalom

A 11. helyre várják Magyarországot a riói játékok éremtáblázatán, igaz, a jóslatot készítők felkészültségét erősen megkérdőjelezi néhány lehetetlen tipp. Mennyit ér egy érem?

 
Erről sajnos lemaradtál!
Erről sajnos lemaradtál! Elfogytak a napijegyek a Sziget nulladik napjára. Aznap lép fel a nagyszínpad főműsoridejében Rihanna, napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja.
 
Röszkén járt Colleen Bell
Röszkén járt Colleen Bell Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete csütörtökön belgrádi kollégája, Kyle Scott társaságában a röszkei tranzitzónába látogatott,
 
Szépek és dinamikusak
Szépek és dinamikusak Öt új játékossal erősített a HLKC Felnőtt csapata, amely szeptembertől megérdemelten az NBI/B-ben folytatja. Bemutatjuk őket.