SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Muníció a műsorkészítéshez
Muníció a műsorkészítéshez A Magyar Média Mecenatúra program pályázatán az egyik kedvezményezetté a Vásárhelyi Vásárhely Televízió lett. Egyik magazinműsorukat támogatták.
 
Ki mit fizet - vagy nem fizet
Ki mit fizet - vagy nem fizet A magyar középiskolások háromnegyede még soha nem fizetett internetes letöltésért, 78 százalékuk mégis törvénytelennek ítéli meg a fájlmegosztó oldalak használatát.
 
Költők Karácsonya
Költők Karácsonya Különleges összeállítással zárja immár negyedik évadját a Vásárhelyi Esték. A programsorozat állandó házigazdája ismét a meghitt pillanatokat sem nélkülöző műsorral készül.
 
Vásárhelykutastól Székkutasig
Vásárhelykutastól Székkutasig Az önállóvá vált 65 éves Székkutasról nemrég könyv jelent meg. A vásárhelyi érdeklődőknek az Emlékpontban mutatják be a kötetet.
 
Nagyszerű apukák lesznek
Nagyszerű apukák lesznek Természetesen az idei Eötvös Junior vetélkedőnek nem a címben megfogalmazott gondolat volt a lényege, hanem az ügyesség mellett az elméleti tudás is számított.
 
Tüzelőanyag-támogatás Vásárhelyen
Tüzelőanyag-támogatás Vásárhelyen Pályázattal, idén 200 köbméter vegyes tűzifa ingyenes kiosztását tervezi a vásárhelyi Önkormányzat. Nyesedék gyűjtésére folyamatosan lehet jelentkezni.
 
Kertépítészeti remekmű készült
Kertépítészeti remekmű készült Sándy Gyula építészmérnök szobrával a középpontban, hamarosan elkészül a Hódi Pál utcai szabadidőpark. Érdekes megoldások tárháza. Képekkel!