SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ez volt a kilencedik
Ez volt a kilencedik Ragyogó első félidő után a másodikban már nem tudta tartani ellenfelét a Vásárhelyi Kosársuli, így a kék-sárgák elszenvedték újabb szezonbeli vereségüket
 
Mennyi az annyi?
Mennyi az annyi? Hadházy Ákos az LMP antikorrupciós szakszóvivője szerint voltak olyan járások, ahol egyszerűen megették az összegeket, többek között Hódmezővásárhelyt is említette.
 
A nyughelyvitában még nincs megnyugvás
A nyughelyvitában még nincs megnyugvás

Isten nevének említése továbbra sem megengedett? A héten felfüggesztette a bíróság a Kegyeleti Kft. és a Református Egyház közötti pert, amíg folyik a hatósági eljárás. 

 
Bűnös cselekmények Vásárhelyen
Bűnös cselekmények Vásárhelyen Tavaly 31%-kal csökkent a rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma. A lakásbetörések száma viszont alig lett kevesebb.
 
A vidékfejlesztés lehetőségeiről Vásárhelyen
A vidékfejlesztés lehetőségeiről Vásárhelyen Az idei évben megjelenik valamennyi vidékfejlesztési pályázat, a rendelkezésre álló összesen 1300 milliárd forintnyi forrásból 610 milliárdra már jelentkezhetnek az érintettek.
 
Vásárhelyen is kikaptak a szegedi vizilabdázók
Vásárhelyen is kikaptak a szegedi vizilabdázók A Szeged férfi vízilabdacsapata harmadik alkalommal kerülhetett volna be európai kupafináléba, de öt góllal alulmaradt az olasz Brescia együttesével szemben.
 
Marhák vesztek a tűzben Mártélyon
Marhák vesztek a tűzben Mártélyon A kora délutáni órában a Táncsics utca mellett kigyulladt egy szarvasmarha istálló. A tanyasi területen lévő telepen a tűz az istálló tetőszerkezetén gyorsan terjedt.