SportDiákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

2013. április 24., szerda
 
Diákolimpia döntős a Szent István iskola leány labdarúgócsapata

Április 20-án a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata, minden mérkőzését megnyerve bejutott  a Telekom Leány Labdarugó Diákolimpia országos döntőjébe.

 

 

 


 

A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen rendezte meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozat április 20. és június 17. között több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények lány és fiú tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben kerül megrendezésre.

 

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőire 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében valamint Budapesten, összesen 760 focicsapat 8500 résztvevőjével került sor.

Április 20-án Szegeden volt a IV. korcsoportos általános iskolás lányok megyei döntője, amelyen Hódmezővásárhelyt a Szent István Általános Iskola képviselte. A tornán hat csapat vett részt, körmérkőzésben mindenki játszott mindenkivel.

A Szent István Általános Iskola leánycsapata minden mérkőzését megnyerve lett első, így Csongrád megyéből  ők vehetnek részt  az országos döntőben, amelyet májusban  Fonyódon rendeznek.

A torna gólkirálynője Agócs Edina szintén az iskola tanulója.

 

Csapattagok: Korom Rita, Horváth Dorina, Balázs Mária, Kis Dalma, Kis-Molnár Nikoletta, Becsei Mária, Agócs Edina, Vígh Dzsenifer, Kispál Kitti. Felkészítőjük: Horváth Ádám.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Irány a Vadaspark 2013-ban is a Vásárhelyi Hírek kedvezményével

Irány a Vadaspark 2013-ban is a...

Ismét 20 százalék kedvezménnyel látogathatják a Szegedi Vadasparkot a Hódmezővásárhelyi...
Kecskeméti portya 5 éremmel

Kecskeméti portya 5 éremmel

Az Aranyhomok Kupa Nemzetközi Úszóversenyen két ország 40 egyesületének 646 versenyzője ált fel a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egyháztörténész került az Emlékpont élére
Egyháztörténész került az Emlékpont élére Dr. Miklós Péter vezetői megbízatása 2015 végéig szól. Árva László oktatási tanácsadóként segíti a közgyűjtemény tudományátadási feladatait.
 
Ide a segítség a legjobb helyre kerül
Ide a segítség a legjobb helyre kerül

Az otthont ugyan nem pótolja, de igazi családias légkört sikerült teremteni a hajléktalanszálló lakóinak december 18-án délben egy kiadós különleges ebéddel.

 
A sokszínűség elfogadása
A sokszínűség elfogadása A székkutasi Gregus Máté Általános Iskola diákja különböző népcsoportokkal és körülöttünk élő sajátos igényű emberek életével ismerkedhettek meg. Képekkel!
 
Négy vásárhelyi az Év sportolói között
Négy vásárhelyi az Év sportolói között December 16-án Szegeden gála keretében kihirdették a 2014. év sportolóit. A Délmagyarország Kiadó 45. alkalommal adta át az elismeréseit. Képekkel!
 
Megújuló Energia Alapú Virtuális Laboratórium projekt
Megújuló Energia Alapú Virtuális Laboratórium projekt A projekt jó lehetőséget ad a két egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak az együttműködésére, tudásuk és tapasztalataik megosztására is
 
Eltökéltség és kitartás - töretlen siker
Eltökéltség és kitartás - töretlen siker Jövőre sokat várnak Berei Bélától, hiszen utolsó éves kadetként, minden versenyen nagy esélyesként indulhat, többek között a franciaországi Európa- bajnokságon is. Képekkel!
 
A maci is a legjobb helyre került
A maci is a legjobb helyre került Nehéz volt az ajándékozóknak érzelmek nélkül megállni, látva a gyerekek arcán a boldogságot, miközben lázasan bontogatták ajándékaikat. Sok képpel!