SportDiadalmenetben a HLKC

2019. április 30., kedd
 
Diadalmenetben a HLKC

Több, mint 80 gólos meccsen szerezte meg az újabb győzelmét a HLKC Felnőtt Női csapata.

 

 

 

 

 

 

Szombati bajnoki meccsükön nem a védekezés magasiskolája miatt tapsolták véresre a kezüket a kilátogató nézők Újkígyóson. Az NBII 20. fordulójában a Felföldi István SE ellen kisebb “flúgos-futam” zajlott a pályán, amiből a vásárhelyiek erőteljes támadójátéka miatt mi jöttek ki győztesen.
A 30 kapott gól kicsit soknak tűnik, az 53 lőtt azonban kalaplengetést érdemel…
Lelkes és kitartó szurkolóik előtt igazi gálamérkőzést játszottak – védekezésben ugyan ezúttal hiányzott a teljes koncentráció – , így is joggal járt a HLKC-s lányoknak a vastaps a lefújás után.

 

Felföldi István SE Újkígyós – Hódmezővásárhelyi LKC 30-53 (17-28)

 

NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 20. forduló

2019.04.27, Újkígyós – 80 néző

Jv: Oláh Edit, Szikszay Judit

Versenybíró: Kocsis-Sajti Anikó

HLKC: Ádász – Török 7, Nagy 10, Dankó 7, Szabó 4, Bagi 8, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 4, Lukács 10, Vörös, Ötvös, Földesi, Kovács 3

 

Dankó Ervin vezetőedző: “A 15. percig flúgos futam volt a pályán, ebben az is szerepet játszott, hogy a védekezésünk túl puha volt. Később agresszívebbek lettünk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. A csapat úgy állt a mérkőzéshez ahogy kell. Gratulálok!”


A héten szünet következik a bajnokságban, legközelebb május 11-én (utolsó hazai mérkőzésükön a 2018/2019. bajnokságban) a Balogh Imsiben játszanak a Szarvas csapata ellen.

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Május 3-tól érettségi

Május 3-tól érettségi

Néhány nap múlva kezdődik a tavaszi érettségi időszak. Vásárhelyen 517 diák kezdi az...
Alföldi Állattenyésztési Napok huszonhatodszor

Alföldi Állattenyésztési Napok...

A hódmezővásárhelyi kiállítást 2019-ben az OMÉK állattenyésztési...
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Őszi hálóing paletta
Őszi hálóing paletta

Szuper megoldás például egy hosszú ujjú pamut verzió, a kényelem és az esztétikum kedvéért tág V nyakkivágással.

 
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa Évek óta a magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére. A pótlásra szeptember második felétől már mindenképpen szükség van.
 
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal Elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalt. A polgármester közleményben reagált a hírre.
 
Tanulmányúton Vásárhelyen
Tanulmányúton Vásárhelyen A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti Tagozatának tagjai felkeresték a Tornyai János Múzeumot és az Emlékpontot is.
 
Hazánk és a magyar emberek biztonságért
Hazánk és a magyar emberek biztonságért Több mint nyolcvan pályakezdő szerződéses katona tett ünnepélyes esküt szeptember 13-án a hódmezővásárhelyi laktanyában.
 
A város múltjáról valló leletek
A város múltjáról valló leletek A Bethlen Gábor Református Gimnázium bővítésének megkezdése előtt kétszázötven négyzetméteres területen végeznek próbafeltárást a régészek.