SportBringalovagok Vásárhely belvárosában

2016. június 5., vasárnap
 
Bringalovagok Vásárhely belvárosában

A Hungarian Flyers Kerékpáros Klub és a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány szervezésében, valamint Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatalának támogatásával az országos kerékpáros versenyek sorában is ritka, unikális rendezvény volt június 5-én Hódmezővásárhely belvárosában.

 

 

 

 

A 2013-ban első alkalommal megrendezett Bringalovagok nevű kerékpáros versenyhez, Hódmezővásárhely sétálóutcájában, a Dr. Rapcsák András utcában ismét egy 730 méteres pályát alakítottak ki, amelynek vonalvezetése gyors és izgalmas mind a versenyzőknek, mind pedig a nézőknek. Igazi ügyességi vetélkedő volt idén is, mivel a pálya bizonyos szakaszain különböző épületek (mű- és tereptárgyak) között kellett kerékpározni

 

A Rajt-Cél helye a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtti terület volt ismét. A versenyre három korcsoportba lehetett nevezni.

 

Eredmények:

 

Hobbi kategória:

Junior lány:

I. Balogh Zsófia

 

Junior fiú:

  I. Csányi Szabolcs

 II. Farkas Adolf Bátor

III. Pataki Szabolcs

 

ifjúsági-felnőtt

I. Balog Gergő

 

masters:

  I. Balázs Amand Tibor

 II. Becsei Sándor

III. Pataki Sándor

 

Sport kategória:

junior fiú:

I. Deli Zoltán

 

ifjúsági-felnőtt

  I. Török Ince

 II. Kiss Dániel

III. Korsós Márton

IV. Wolford Zoltán

V. Molnár Lóránd

VI. Repcsin Benjámin

 

masters:

  I. Szabó Róbert

 II. Ifkovics Róbert

III. Juhász Gergely

IV. Bérdi Tamás

V. Kádár Németh Krisztián

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Országos Diákolimpiai Döntőben a kosarasok

Országos Diákolimpiai Döntőben a kosarasok

A 4. korcsoportos kosarasok ezüstérmesek lettek, míg a 3. korcsoportban versenyző csapat a területi kiírást...
Koncert Budapesten vásárhelyi táncosokkal

Koncert Budapesten vásárhelyi táncosokkal

Több tízezer néző előtt a világ egyik vezető zenekara 500 - köztük vásárhelyi - gyerektáncossal...
 

És ezt már olvasta?

Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián, a kétnapos Fesztivál-kupán.
 
Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.