SportBringalovagok nyeregbe!

2014. május 31., szombat
 
Bringalovagok nyeregbe!

Idén már második alkalommal rendeznek Rövid Cross Country Kerékpárversenyt Hódmezővásárhely belvárosában.

 

 

 


Az  Önkormányzat, valamint a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány támogatásával a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub családi hangulatú MTB versenyre várja a bringásokat és szurkolóikat június 8-án vasárnap 8 órától..

A Rapcsák András utcában mintegy 730 méteres pályát alakítanak ki, izgalmas vonalvezetéssel. Tavaly, az esős és kellemetlenül szeles idő ellenére több tucatnyian vettek részt több korcsoportban.  

Nevezni a helyszínen lehet reggel 8 órától. Minden korcsoportban díjazzák a fiú-lány és a férfi-női indulókból az első három legjobb időt elérteket.

Verseny korcsoportok:

 

Életkor

Korcsoport

Hobbi
(egyéni)
Női

Hobbi
(egyéni)
Férfi
 

Egyesületi
(egyéni)
Női és Férfi

 

10-14

 

Junior

 

3 kör

 

4 kör

 

6 kör

 

15-30

 

Ifjúsági és
 felnőtt

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

31-60

 

Masterek

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

10-60

 

4-8 fős csapat

 

 

 

4 órás 

 

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lövés Kishomokon

Lövés Kishomokon

Frissítve újabb részletekkel! Rendőrök szállták meg a déli órákban...
Állja a mindennapi kihívásokat

Állja a mindennapi kihívásokat

Az Atalantában játszó vásárhelyi Kecskés Ákos a napokban a magyar U18-as válogatottal lépett...
 

És ezt már olvasta?

Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.
 
Hősök Napja Vásárhelyen
Hősök Napja Vásárhelyen A megemlékezések 1925-től váltak rendszeressé. Egy 2001. évi törvény alapján május utolsó vasárnapját a Magyar Hősök Emlékünnepévé nyilvánították.
 
Újabb tárlat a Nyitott Műterem Sorozatban
Újabb tárlat a Nyitott Műterem Sorozatban Hódmezővásárhely hazai képzőművészeti életben betöltött szerepét jelző, és a lokálpatriotizmust is erősítő kiállítás nyílik a Kohán György utcai Művésztelepen.
 
A HSÚVC elképesztő tarolása Szentesen
A HSÚVC elképesztő tarolása Szentesen A szentesi úszóviadalon viadalon 31 egyesület összesen 380 úszója állt rajthoz, köztük a NICS-HSÚVC 33 versenyzővel.
 
Vásárhelyre is befutottak a Peace Run résztvevői
Vásárhelyre is befutottak a Peace Run résztvevői Magyarország az idén huszadik alkalommal kapcsolódik be az európai országokat összekötő váltóba. A Peace Run (Békefutás) a világ legnagyobb váltófutása.
 
Tűz helyett a szél és a víz adott munkát
Tűz helyett a szél és a víz adott munkát Faágak Szikáncsnál, a Csomorkányin, leszakadt lakásmennyezet  a Rapcsákon, víz által veszélyeztetett lakóház a Konti utcában. Dolgos éjszakája volt a tűzoltóknak.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.20.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.20.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."