SportBringalovagok nyeregbe!

2014. május 31., szombat
 
Bringalovagok nyeregbe!

Idén már második alkalommal rendeznek Rövid Cross Country Kerékpárversenyt Hódmezővásárhely belvárosában.

 

 

 


Az  Önkormányzat, valamint a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány támogatásával a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub családi hangulatú MTB versenyre várja a bringásokat és szurkolóikat június 8-án vasárnap 8 órától..

A Rapcsák András utcában mintegy 730 méteres pályát alakítanak ki, izgalmas vonalvezetéssel. Tavaly, az esős és kellemetlenül szeles idő ellenére több tucatnyian vettek részt több korcsoportban.  

Nevezni a helyszínen lehet reggel 8 órától. Minden korcsoportban díjazzák a fiú-lány és a férfi-női indulókból az első három legjobb időt elérteket.

Verseny korcsoportok:

 

Életkor

Korcsoport

Hobbi
(egyéni)
Női

Hobbi
(egyéni)
Férfi
 

Egyesületi
(egyéni)
Női és Férfi

 

10-14

 

Junior

 

3 kör

 

4 kör

 

6 kör

 

15-30

 

Ifjúsági és
 felnőtt

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

31-60

 

Masterek

 

8 kör

 

8 kör

 

15 kör

 

10-60

 

4-8 fős csapat

 

 

 

4 órás 

 

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lövés Kishomokon

Lövés Kishomokon

Frissítve újabb részletekkel! Rendőrök szállták meg a déli órákban...
Állja a mindennapi kihívásokat

Állja a mindennapi kihívásokat

Az Atalantában játszó vásárhelyi Kecskés Ákos a napokban a magyar U18-as válogatottal lépett...
 

És ezt már olvasta?

Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián, a kétnapos Fesztivál-kupán.
 
Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.