KözéletAz Év Rendőre Vásárhelyen

2019. március 22., péntek
 
Az Év Rendőre Vásárhelyen

Idén a nemzeti ünnep alkalmából két vásárhelyi országos kitüntetést kapott, ketten pedig a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata kitüntetését vehették át.

 

 

 

 

 

 

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség vezérkar főnöke a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta Kovács Ferencnek, Történelmi Vitézi Rend tagjának. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Kotormán Norbert szobrászművészt Munkácsy Mihály-díjban részesítette.

Díszközgyűlésen Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata Ormos Zsuzsanna hódmezővásárhelyi képzőművésznek, művésztanárnak Pro Urbe díjat adományozott.

Szintén a díszközgyűlésen hagyományteremtő céllal, idén első alkalommal az Év Rendőre elismerést adták át. Az oklevelet és emléktárgyat lelkiismeretes munkájáért a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ajánlása alapján Balogh István címzetes rendőr törzsőrmester kapta.

 

Balogh István a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság állományában 2011. augusztus elsején kezdte meg hivatásos rendőri szolgálatát, mint járőr. 


2012. július 1-jei hatállyal a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály állományába járőrként került áthelyezésre. Két év múlva járőrvezető lett.

A körzeti megbízotti feladatokat 2015. július 2-a óta látja el. Munkáját mindig hibátlanul, szakszerűen, alaposan és pontosan végzi.

Munkatársaival és feletteseivel való kapcsolata egyaránt harmonikus. A rábízott feladatokat legjobb tudása szerint végrehajtja, feladatellátása kiemelkedő - hangzott el a az elismerés átadásakor.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Két bronzérmet szerzett a világjátékokon a Hód Úszó SE sportolója

Két bronzérmet szerzett a világjátékokon...

Az Egyesült Arab Emírségekben rendezett XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon a 62 tagú...
A vége még nem látszik
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.