KözéletAz Év Rendőre Vásárhelyen

2019. március 22., péntek
 
Az Év Rendőre Vásárhelyen

Idén a nemzeti ünnep alkalmából két vásárhelyi országos kitüntetést kapott, ketten pedig a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata kitüntetését vehették át.

 

 

 

 

 

 

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség vezérkar főnöke a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta Kovács Ferencnek, Történelmi Vitézi Rend tagjának. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Kotormán Norbert szobrászművészt Munkácsy Mihály-díjban részesítette.

Díszközgyűlésen Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata Ormos Zsuzsanna hódmezővásárhelyi képzőművésznek, művésztanárnak Pro Urbe díjat adományozott.

Szintén a díszközgyűlésen hagyományteremtő céllal, idén első alkalommal az Év Rendőre elismerést adták át. Az oklevelet és emléktárgyat lelkiismeretes munkájáért a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ajánlása alapján Balogh István címzetes rendőr törzsőrmester kapta.

 

Balogh István a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság állományában 2011. augusztus elsején kezdte meg hivatásos rendőri szolgálatát, mint járőr. 


2012. július 1-jei hatállyal a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály állományába járőrként került áthelyezésre. Két év múlva járőrvezető lett.

A körzeti megbízotti feladatokat 2015. július 2-a óta látja el. Munkáját mindig hibátlanul, szakszerűen, alaposan és pontosan végzi.

Munkatársaival és feletteseivel való kapcsolata egyaránt harmonikus. A rábízott feladatokat legjobb tudása szerint végrehajtja, feladatellátása kiemelkedő - hangzott el a az elismerés átadásakor.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Két bronzérmet szerzett a világjátékokon a Hód Úszó SE sportolója

Két bronzérmet szerzett a világjátékokon...

Az Egyesült Arab Emírségekben rendezett XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon a 62 tagú...
A vége még nem látszik
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.