SportAlaposan meg kellett dolgozni a két pontért

2019. március 18., hétfő
 
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért

Kelebiára utazott március 17-én a HLKC Felnőtt Női csapata. A csoport újonca, a Bácsalmás ellen léptek pályára az NBII hétvégi fordulójában.

 

 

 

 

 

 

Beszámolójuk szerint, annak tudatában készültek a mérkőzésre, hogy a középmezőnyben tanyázó bácsalmásiak hazai pályán mindenkit alaposan megizzasztanak, a Gyula és KSZSE kivételével eddig az összes vendégcsapat elvérzett náluk. 

Nem várt tehát könnyű mérkőzés a lányokra, amit a mérkőzés összképe igazolt is. Ugyan folyamatosan előnyben volta a vásárhelyiek, de az első félidőben végig nyakukban érezhettük vendéglátóik leheletét. Szívósan tapadtak a HLKC-ra, igaz ehhez az is kellett, hogy a szokottnál több hibát vétettek támadásban. A játékrész végén 3 gólos előnyt adtak le, így minimális fórral (14-15) fordultak.


Vezetőedzőjük mérkőzés előtti jóslata (“A védekezés lesz a döntő”) a második félidőben szerencsére ezúttal is bevált, hiszen jelentősen feljavultak ebben a játékelemben. Egyre kevesebb területet és levegőt engedtek a hazaiaknak, így a félidő derekától “nyílni kezdett az olló”.

A hajrára kialakult 6 gólos előny reális, de alaposan meg kellett dolgozni a két pontért a jól küzdő hazaiak ellen.

 

Bácsalmási PVSE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-29 (14-15)

NBII Dél-keleti csoport női felnőtt bajnokság 16. forduló
Kelebia, 2019.03.17. – 100 néző

Játékvezetők: Kovácsik Gábor, Polgár Csaba
Versenybíró: Fogl Ferenc
 

 

HLKC: Ádász – Török 2, Nagy 5, Dankó, Szabó 10, Bagi 6, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 5, Lukács 1, Kandó, Blaskovics, Vörös, Ötvös

 

Dankó Ervin vezetőedző:Amiért mentünk, azt teljesítettük. Nehéz, “izzadtság-szagú” meccsen szereztük meg a győzelmet.”

 

Hétvégén szünet következik a bajnokságban, legközelebb március 30.-án lépnek pályára, 16 órai kezdéssel a PC Trade Szeged KKSE U21 csapatát fogadják a Balogh Imsiben.

 


 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi méregtelenítés

Tavaszi méregtelenítés

Az egyik legjobb módja a megtisztulásnak, ha egy komplett méregtelenítő kúrába kezdünk! Ötletek.

Idén sem volt vásárhelyi döntős

Idén sem volt vásárhelyi döntős

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési centrum égisze alá tartozó három vásárhelyi...
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.