Félperces90 éves Tehes Istvánné

2019. július 2., kedd
 
90 éves Tehes Istvánné

Tehes Istvánné 1929. június 30-án született.  Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

Tehes Istvánné, született Miklós Anna most ünnepelte születésnapját. Anna néni Tápén  született  hét gyermekes családban nőtt fel.

 

Szülei földműveléssel foglalkoztak Tápén. Anna néni nyolc osztályt végzett, ezt követően a falu kántoránál szolgált, ahol gyerekekre vigyázott és főzött.

1950-ben a Szegedi Konzervgyárba kezdett dolgozni, majd 10 év után átkerült a Pickbe. 1954-ben kötött házasságot, két gyermekük született, négy unokája és egy dédunokája van.

 

Az otthonba való beköltözéséről maga döntött. Anna néni nagyon jó egészségnek örvend, szeret kézimunkázni, szellemi frissességét keresztrejtvényfejtéssel, és regények olvasásával tartja fenn. Életvidám személyiség mindenki nagyon szereti, nagyon jól érzi magát az otthonban.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Július elsejétől indult a parlagfűves területek felderítése

Július elsejétől indult a parlagfűves...

Milliós bírság is lehet. A helikopteres ellenőrzés mellett, idén először drón is segíti Csongrád...
Ennivaló receptjeink - Sárgabarack torta citromos túrókrémmel

Ennivaló receptjeink - Sárgabarack torta...

Angéla: "Amit most hozok, tök egyszerű, helyettünk készíti el szinte magát, nem sütjük, és...
 

És ezt már olvasta?

Kilencvenhatan kaptak 13. havit
Kilencvenhatan kaptak 13. havit Ebéden látta vendégül a vásárhelyi városvezetés a közfoglalkoztatottakat, akiknek köszönetet mondtak a városért végzett munkájukért.
 
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában 230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan teljes felújítására és újranyitására.
 
Újra életre kelnek a magazinok oldalai
 Újra életre kelnek a magazinok oldalai 140 varázslatos hazai és nemzetközi enteriőr, nyolc formabontó installáció, egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.
 
Napelempark Vásárhelyen
Napelempark Vásárhelyen Tavasz óta működik a hivatalosan most átadott napelempark azon a területen, amelyet 2017 májusában kapott bérbe az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Kft.
 
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.