Félperces90 éves Kónya Mátyásné

2019. április 9., kedd
 
90 éves Kónya Mátyásné

1929. április 8-án született Kónya Mátyásné. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

Mária néni Hódmezővásárhelyen született négy gyermekes családba. Gyermekkorát Mindszenten töltötte testvéreivel.

1958-ban házasodott és akkor költözött Vásárhelyre. Érettségi után az Állami Gazdaságban dolgozott adminisztrátorként, majd a Csongrád Megyei Moziüzemi Vállalatnál munkaügyi csoportvezető volt. 27 évig dolgozott ezen a munkahelyen és innen ment nyugdíjba.

Házastársa 22 éve elhunyt azóta egyedül él.

 

2003-ban költözött a Nyugdíjas Lakóparkba, nagyon szeret itt élni, szomszédaival szoros a kapcsolata. Gondozója Pap Józsefné Irénke minden nap látogatja és intézi a személyes dolgait.

Mária néni nagyon jó egészségnek örvend szeret TV-t nézni olvasni.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Jövő ősszel már közlekedik a tram-train

Jövő ősszel már közlekedik a tram-train

A MÁV START Zrt. tájékoztatása szerint a hybrid tram-train járművekre az előzetes típusengedély anyagait...
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét

Családi események Hódmezővásárhelyen...

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek...
 

És ezt már olvasta?

Felújított pályák a bmx-eseknek
Felújított pályák a bmx-eseknek Egy ügyességet, bátorságot igénylő, néha még a fizikát is meghazudtoló látványos sportág kapta viszza vásárhelyi bázisát, amelyet országoss versennyel nyitottak meg. 
 
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen
Új szociális foglalkoztató Vásárhelyen A július 18-án ünnepélyesen átadott foglalkoztatóban jelenleg egy 1900-ban alapított cseh családi cég, az instant kávét gyártó vállalkozás részére dolgoznak.
 
A szezon fele még hátra van
A szezon fele még hátra van A hétvégén indulhat a strandszezon. A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Hatósági Népegészségügyi Osztálya kiváló minősítést adott a Mártélyi szabadstrand vizének.
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Az országban egyedülálló százméteres medence
Az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet fénypontja volt a 600 ezer dolláros kölcsönből a Népkertben épített Városi Strandfürdő. 1929. július 14-től üzemel.